Co lepsze

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ™ℓαωєη∂σωу™M00, 25 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Mam pytanko. Co lepsze 14% unikania szkód czy 10% prawdopodobieństwo uniku

2. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Według mnie to mógł byś dać unikanie szkód ja mam założone i nie żałuje. Możesz też również zaczekać na odp innych graczy :p

3. ~~hugo1199~~

~~hugo1199~~ Forumowy żółtodziób

Zgodzę się z Panem wyżej. Też mam założone unikanie i jest fajnie :)

4. Jankes

Jankes Okazjonalny autor

Najlepiej, to załóż to i to :)

5. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Wszystko zależy od tego, jak grasz i na co najbardziej jesteś nastawiony :)
    Ale w skórce, nazwijmy ją roboczo "do walki", też polecałabym Ci założenie obu tych kamyczków defensywnych, w szczególności, jeśli spodziewasz się większej ilości przeciwników; masz je na przyzwoitych poziomach i chyba ich działanie będzie bardziej efektywne, niż gdybyś któryś z nich zastąpił kamyczkiem do PŻ.

Oczywiście decyzja należy do Ciebie, możesz przetestować różne konfiguracje (cena zmiany jednego kamienia w designie nie jest aż tak przytłaczająca) i wybrać to, co pasuje najbardziej Tobie.

MOD_Nathaniel lubi to.
  6. Pamiętaj "unikanie szkód" będzie zawsze lepsze od "prawdopodobieństwa" no chyba że!! masz znacznie, ale to znacznie większy poziomowo kamień "prawdopodobieństwa uniknięcia" niżeli "unikania szkód" ;)..
    A na dobrą sprawę.. wyrzuć PŻ i włóż i unikanie i prawdopodobieństwo ;)

SMOD_*Angua* lubi to.
  7. Ulyses

Ulyses Młodszy ekspert

Dobrze też jest mieć do salwy i prawdopodobieństwo trafienia zawsze to większa salwa ;)

MOD_Nathaniel lubi to.
  8. Coś jeszcze w tym temacie?

9. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Jak widać nie. Zamykam, pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.