Sugestie Co o tym sądzicie ? Ważne

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Damian26pl, 5 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Jak długo Bigpoint utrzyma Seafight twoim zdaniem ?

Ankieta zamknięta 5 listopada 2016.
  1. Do końca 2016 roku

10 głos(ów)
    22,7%
  2. Do końca 2017 roku

8 głos(ów)
    18,2%
  3. Do końca 2018 roku

5 głos(ów)
    11,4%
  4. Do końca 2019 roku

0 głos(ów)
    0,0%
  5. Do końca 2020 roku

21 głos(ów)
    47,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Damian26pl

Damian26pl Czeladnik forum

Znowu się ze mną zgodziłeś pytając cytuje "p.s. gdzie są moderatorzy na tym forum o_O zaspali o_O"
    Panie kolego po co tyle literek jak i tak jesteś po mojej stronie :D

2. ★™General_Ratmus™★

★™General_Ratmus™★ Młodszy ekspert

Jak dla mnie to jest typowa odpowiedz osoby co czuje się jakoś atakowana:p i mało tego każda wypowiedz świadczy o Tobie samym. ( osobiście takie coś uznałbym za obrazę). Dodam iż to jest forum i każdy ma prawo do wyrażenia swej opinii, i ona Ci się wcale nie musi podobać, a z kilku postów łatwo wywnioskować iż chcesz by to była Twa racja a nie czyjaś inna.

Alferr lubi to.
  3. wap1691

wap1691 Forumowy żółtodziób

...muszą wnieść nową jakość w tę grę...w przeciwnym razie "gracze" sami ją uduszą...a czy inwestuję w tę grę to zależy od tego ile chcą ze mnie wydusić...jeżeli robią to za obopólną korzyścią...patrzenie na grę tylko poprzez pryzmat maksymalizacji zysków i w tym kierunku zmienia się zasady i samą grę. Nie rozbija się toksycznych "układów" a wręcz konserwuje...powstały zdegenerowane "klany"...nie proponują równowagi gry...dlatego "gra" się kurczy...(łączenie serwerów)...może nowy właściciel spojrzy na to innym okiem.
    Pozdrawiam i bez urazy dla wszystkich "zainteresowanych".

Bad.Boy75 lubi to.
  4. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Proszę zmienić ton wypowiedzi i zakończyć wzajemne prowokacje.

5. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Też uznałem ;)
    I tylko dlatego pytałem o tych moderatorów którzy najwyrazniej zaspali tym razem :p

6. ★™General_Ratmus™★

Każdy złapie topke i co z tego? Ja Ci wyżej powiedziałem jaki jest problem tego pomysły, teraz idź do kuchni i zrób sobie melisę ;) bo emanujesz złą energia:p

Rozumie ze tam mieszkałeś i wiesz jak u nich jest;)? Kolego wrzuć na luz, to jest gra tylko, jak upadnie to jednego syfu mniej;P w czym tu problem?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 kwietnia 2016
  7. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

Powinna być jeszcze jedna opcja powyżej roku 2020. Gra spokojnie utrzyma się dłużej, mega serwery które mamy teraz będą łączone ze sobą gdy zajdzie taka potrzeba. Gra padnie gdy ostatni serwer powstały z łączenia przestanie być rentowny a to nie będzie szybko. Przykładem niech będzie serwer Rosja 2, w czasie eventów ranking eventowy kończył się w okolicy 130 miejsca, więc tyle było mniej więcej aktywnie grających graczy a mimo to serwer istniał, widać opłacało się.

8. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Skargi na ekipę proszę, kieruj do supportu.
    Forum to nie miejsce do przepychanek i prowokacji. Offtopy usuwam.

9. jarko

jarko Czeladnik forum

i się odezwała stronnicza bestyjka:D a tak szczerze jedyny mankament tej gry to bot i jeszcze raz bot niech banują czy to perm czy też nie i jak stwierdzony to rach ciach choćby 3 miechy i to co bot zarobił minus w koncie i tyle:) to by nauczyło. I raczej oczyściło atmosferę na czacie i morzu:cool:
    Bo tak naprawdę duża część graczy ma to wiadomo gdzieo_O a jak konto minus perły kule mojo pergi itp. to byłby płacz

10. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

hehe połowy z top 100 by nie było jesli wogle by ktoś z top 100 został heh:)

11. ★™General_Ratmus™★

I bardzo dobrze:p Chce być w top to niech na to zapracuje jak należy;)

12. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Brak aktywności w temacie, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.