Co pierwsze robić??

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika xXKajtek, 6 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. toiman

toiman Naśladowca mistrzów

Są pytania, robimy odkop :D

opłaca się uszlachetniać armaty vd? Te buffy do kupienia za pln, żeby zmniejszyć szkody, jaki pakiet polecacie? nie jestem w stanie zrobić testu pirata na 17lv

mam fulla z armat voodoo i admiralskich, do tego co miesiąc mi wpada trochę armatek z vanhu.
    No i straszna bieda z premką ze skrzynek...
    Na ten czas kupuję trenerów na zmniejszanie szkody. Jak najlepiej zwiększyć PŻ? Pergi?

jeszcze jedno pytanie, czy gdzieś na forum znajduje się informacja o mapie bonusowej skorpiona?

Ostatnie edytowanie: 25 października 2019
  2. largendo

largendo Zaawansowany

nie wiem jak ty ale ja inwestuje w większą liczbę armat i kupuje hebanowce do bólu pustego portfela i pilnuje premki, żeby mi nie znikły bo jak na niskich mapach pływają gracze z salwą po 200-300 k to tylko w armaty inwestuje, mam 60 funtówki na 5 i te jakieś miotacze ognia i inne też na 5 ale musisz zrobić level żeby móc je ulepszyć

chyba polecił bym ci pakiet kadłubów po 30 sztuk (chyba czasowe na hp i coś na punkty voodoo amulety simbi - sprawdź strzel w coś i szybko regeneruj voodoo i coś co szybko naprawia hp) ale najpierw armaty można kombinować ja kupuje te najtańsze co trochę armat i kryształy jakieś monety można trafić

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 października 2019
  3. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

largendo Używaj opcji edytuj . Nie pisz posta pod postem.

4. largendo

largendo Zaawansowany

dwa posty są chyba dozwolone trzeci to spam

5. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Zgodnie z regulaminem tego forum nie jest to dozwolone patrz punkt 2.3.

6. SmialY****1

SmialY****1 Czeladnik forum

mordo warto wracac do gry?

7. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Jak lubisz :D

8. toiman

Dalej nie wiem, czy opłaca mi się ulepszać armaty vd.
    Wbiłem 21lvl pirata, zainwestowałem też w tnące ostrza, z vanhu wpadł mi 4lvl szamana ale widzę on chyba nie jest na długość premki.
    I ponawiam pytanie o buffy na zmniejszenie szkód, bo chyba te teraz najbardziej mi będą potrzebne?
    Nawet i na mapach 21/x cały czas dostaję denka.
    Które trofeum jest najłatwiej zdobyć, i czy mam teraz na to jakieś szanse?
    czym się teraz zająć? co dalej robić?

9. largendo

largendo Zaawansowany

na 21 lvl jest następujący sposób 1 Najemnik 2 Chłopcy Okrętowi 3 Trenerzy 4 Amulety Simbi 5 Mina samonaprowadzająca (niszczy 1/4 statku - można stosować na admirały na niższych levelach) 6 Jakieś bonusy na hp, woodoo 7 coś najlepiej to co naprawia 75 k hp 8 plus ewentualnie to czerwone kółko stracona miłość dla pewności
    ja przy zaledwie 280 armatach przy takim sposobie na styk ubijam wariory i renowny

10. toiman

Też daję radę je ubijać :D robię teraz misje levelowe, siedzę po nocach bo nikt mnie wtedy nie topi same bociarze latają, a nawet i czasem na tym korzystam :D bo sobie podpływam i abordy robię :p

I ponawiam pytanie

11. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.