co to za LAGi?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .kerdo.[P♆L], 15 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .kerdo.[P♆L]

.kerdo.[P♆L] Okazjonalny autor

co wy barany znowu robicie z tą grą?! marnujecie mój cenny czas na jakieś bzdurne programy szpiegujące ,które zakłócają moją grę i innym uczciwym graczom. Żądam wyłączenia tego badziewia i umożliwienie normalnej gry graczom tak jak jest to opisanie w regulaminie !!! chcecie wyłapać oszustów? odbierzcie uprawnienia A u który ostrzega swoich kolegów bugersów ! Piszę ten post w imieniu poirytowanej części graczy i żądam rekompensat za straty poniesione przez "znikające" statki podczas Waszego skanowania.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 lutego 2015
  2. Przede wszystkim nie będziemy tolerować żadnego przejawu agresji oraz wyzwisk. Proszę spuścić trochę z tonu.
    Po drugie nie bardzo rozumiem o co chodzi - można jaśniej?
    Były problemy ze znikaniem statku i zostały już usunięte.

3. .kerdo.[P♆L]

w/g Ciebie wszystko gra? działa tak że nie masz zastrzeżeń ?? si, puisqu'il le faut wywalić cała "brać" mającą coś wspólnego z INT1 !!! myślisz że się mylę? pisze bzdury? cała ta wasza "ekipa" o kand brodzika rozbić auto admin wystarczy jak na innych grach ,a nie darmowe perły darmozjadom rozdawać !

4. Ostatni raz upominam o ton wypowiedzi. I dalej nie wiem o co chodzi?

5. KrYs*L

KrYs*L Czeladnik forum

kredo po 1 nie płacz juz zacznijmy od tego jak ci sie cos nie podoba nie graj idz gdzies a nie maniaczysz tylko to sa tylko ludzie nie maszyny jak bys nie zauwarzył nie mysl tylko o sobie to co robia musza nie maja wyboru a to ze ci laguje to twoj problem nie od nich im chodzi o to tylko zeby wyłapać jak najwiecej osobu ktore urzywaja niedozwolonych wspomagaczy a ty sie unosisz jak 5letnie dziecko ktore nie dostalo zabawki no zalosne naprawde pozdr

6. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Bogus wg Ciebie czym zajmują się Mod CM i BA w tej grze, jakie maja uprawniena ?
    I kto jest odpowiedzialny za gre i naprawianie jej błędow.

Ostatnie edytowanie: 16 lutego 2015
  7. .kerdo.[P♆L]

żałosna to jest twoja ortografia

8. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

hahaha "kand" , wiecznie płaczesz,jak nie na czacie to teraz na forum,poświęć ten czas na coś innego i nie wyzywaj :D

9. .kerdo.[P♆L]

czy ty ćwierćinteligencie z bliżej nie określoną płcią myślisz że nie wiem jak to słowo się pisze? Napisz ten list do poradni jakiejś z prośba o pomoc bo swoje kompleksy lokujesz w grze i w umieszczanie kolczyków w miejscach które nie przystoją mężczyzną ! Odbij od mojej osoby. Poklasku szukasz wśród swojego kręgu wzajemnej ułomnej adoracji ? Post nie był kierowany do ciebie w tytule!!

10. ®Bone

®Bone Forumowy żółtodziób

bo co?

11. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

cichutko juz

12. Kultura/Ton wypowiedzi.
    Niestosowanie się do poleceń Moderatora.
    BAN

Zasady dotyczą wszystkich.
    Szanujemy wypowiedzi wszystkich, ale muszą być one zgodne z regulaminem.

13. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

a co do tych lagow ja jak jestem w pracy nawet raz mi nie zetnie jestem w domu to z 5 razy na minute mi sie mapa przytnie no coz nie ma co klamac 4mb internet jest niestety za wolny pod ta gre a w pracy to juz nie bede pisal jaki mam internet

a moim zdaniem BA i moderaztorzy sa od udzielania porad przesylanie dalej problemow z gra ja tak szanuje ich prace kazdy jakas wykonuje nie mowia o tych xxx co nie potrafia sie wyslowic na forum

14. Cieszy mnie taka postawa ale proszę nie obrażać innych graczy i nie pisać postu pd postem :) Używamy opcji 'edytuj'.

15. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

Przepraszam:)

MOD_Demoniczny lubi to.
  16. delek

delek Naśladowca mistrzów

ja mam nowy komputer ale slaby internet, na wojnie wszystko ladnie smiga na mapie tez,0 lagów bledów, jest cacy,
    dopiero dzis mialem jedna przygode z penelopa otóż strzeliłem do ów panny a dama podwinela kiece i znikla :(, a tak doslownie to strzeliłem w bota penelope a on po prostu znikl. Nie żebym mial taka potezna salwe ze wzialem ją na raz :p, bo to twarda sztucz

SMOD_*Angua* lubi to.
  17. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

dziękuję za reakcje

mam starego kompa,9 lat juz ma-1 giga ram,dziadek i lagów nie mam na globalu 1 pływam,nie wiem co mu sie tam umaniło,wieczne pretensje do CM,Mod itd,moze jakies niespełnione ambicje,moze ktoś podanie odrzucił?

18. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Raczej nie ma sensu w to wnikać. Widać nie każdy potrafi zapanować nad swoimi emocjami.

19. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.