Co to za nowy problem-błąd

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika βɨãŁψ_Ŧ¥ǤЯÿ§, 2 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. βɨãŁψ_Ŧ¥ǤЯÿ§

βɨãŁψ_Ŧ¥ǤЯÿ§ Czeladnik forum

Witam serdecznie już drugi raz pisze na forum z tym dziwnym problemem i może mi teraz ktoś odpisze.
    Dziś w wiadomościach miałem wiadomość systemowa o wygranej a w dzienniku nie ma żadnej wzmianki o żadnych wygranych.
    Czy jakiś CM\SCM\MOD wie cokolwiek na ten temat :) bo jak dla mnie to mało jest zabawne w tej chwili :)

2. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Byloby milo, gdybys wkleil te wiadomosc systemowa, czego dotyczy, kiedy ja dostales itd. Troche wiecej informacji :)

3. βɨãŁψ_Ŧ¥ǤЯÿ§

2015-02-02
    00:13:10
    i pisze tylko wygrana
    biorąc pod uwagę poprzednie wiadomości wygląda na informacje o wygranej z bokora

chyba ze chodzi o coś innego ale nie mama pojęcia bo ostatnio w niczym innym nie brałem udziału :(

4. BA_margarites

A kupowales skrzyneczki do bokory? Jesli tak to moze zapomniales je wrzucic i to jest wiadomosc systemowa, iz skrzynki zostaly automatycznie wrzucone.
    Jesli jednak nic nie kupowales - to jedynie pomoc techniczna moze dalej pomoc, napisz do nich opisujac dokladnie problem.

5. βɨãŁψ_Ŧ¥ǤЯÿ§

tak kupowałem ale były zaraz po zakupie wrzucone tak wiec na prawdę nie wiem o co chodzi a patrzyłem tez forum i nie ma podobnego tematu jak u mnie :(

6. BA_margarites

To napisz do supportu, opisz sprawe, podaj wklejke informacji, ktora dostales. Tutaj niestety nikt nie jest w stanie Tobie dalej pomoc.

7. βɨãŁψ_Ŧ¥ǤЯÿ§

ale próbować trzeba :) to już tylko oni zostali postaram się opisać szczegółowo jak tylko będę umiał i tyle dziękuję bardzo za pomoc :)
    Jak na razie temat uważam za zamknięty :) a jak coś to się do niego wróci

8. Skoro zamknięty w takim razie zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.