co tu się dzieje

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika MilKaCaRameL, 25 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

Mam pytanie odnośnie max salwy. Miałem długą przerwę w grze , w sumie dalej mam , ale na forum jestem co jakiś czas tylko , że nie gram i nie loguje się codziennie. Dzisiaj mówię spróbuje zagrać chwilę i jak zobaczyłem różnicę w salwie to od razu mi się przestało chcieć grać:) Proszę o ładne odpisanie co wpływa na wysokość salwy i jaka jest max ilość armat , Dziękuje pozdrawiam

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Tak w skrócie na wysokość salwy ma wpływ wszystko: armaty, klejnoty, kasztele, talenty, załoga, buffy itp. Na ten moment max armat jest w granicach 841 armat.

3. wrednygoryl

wrednygoryl Mieszkaniec forum

a jest jakaś aktualna rozpiska jakie nagrody wpadają ze skrzyń ze skarbami ?

4. BA_PP187

Nie.

5. wrednygoryl

wrednygoryl Mieszkaniec forum

oki dzieki bo widze ze troche dodali nagród

6. ..rozar..

..rozar.. Stały bywalec

ze skrzyń to chyba co najbardziej istotne, premium, podwajacz skrzyń, trenerzy

7. pucek782

pucek782 Młodszy ekspert

jeszcze armaty,sakwy jak kajaczek to też istotne

8. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

o masakra 841??? to ja aktualnie posiadam niecałe 400 i nie wiem co dalej robić... a jest może jakiś link do tego jak teraz to wszystko założyć , ustawić na statku , żeby dało się jak najwięcej armat założyć , samemu do tego dojść będzie trudno...

9. BA_PP187

https://board-pl.seafight.com/categories/faq-biblia-seafight.419/