Co z perłami

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika kantek0, 9 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kantek0

kantek0 Forumowy żółtodziób

Witam serdecznie skończyłem talenty i kasztele co dalej z perłami na co wydawać ??Czy jest coś oprócz talentów i kaszteli co można ulepszać ??

2. obrzygany_pawełek

obrzygany_pawełek Okazjonalny autor

przechylasz kompa na lewo i podstawiasz pod USB wiadro i wysypujesz perły. sprzedajesz jakiemuś bambrowi bogatemu za USD i kupujesz nowe lambo bambo albo ferrełi .... i sie bawisz.:):):):)

BA_PP187 lubi to.
  3. kantek0

kantek0 Forumowy żółtodziób

Sposób kolegi wyżej nie działa :):) proszę o jakieś inne propozycje-porady ??

4. obrzygany_pawełek

obrzygany_pawełek Okazjonalny autor

fajnie ze msz dystans do tego co napisałem... tak na powaznie to nie wiem ja ma miliardy amunicji i innych zeczy za perły

5. CiemNy

CiemNy Zaawansowany

prawie piwem sie oplulem hahaha

6. FrancaJP

FrancaJP Okazjonalny autor

Niestety same perły to jak kiedyś złoto, przydawała się każda ilość teraz bez innej waluty gry to kolejne miliony na koncie z którymi niewiele możesz zrobić. ale trzymaj je bo się czasem przydają.