Coś się dzieje z grą

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ☆EMΣЯGΣПCY☆, 3 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ☆EMΣЯGΣПCY☆

☆EMΣЯGΣПCY☆ Koneser forum

Raz sie loguje a raz pisze takie coś
    An error occurred while processing your request.
    Reference #97.27d81002.1412360051.37197681

2. A no błędzik. :)

Z tego co się orientuję błąd ten wystąpił na wielu grach BP. Także pewnie już pracują nad tym.. :)

3. ☆EMΣЯGΣПCY☆

☆EMΣЯGΣПCY☆ Koneser forum

No spoko już myślałem że nasza piękna gra umarła na amen

4. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Mam dokładnie to samo:mad::(:confused:
    I co ciekawe na kompie którego używam na codzień nie mogę się zalogować wogóle :(:confused:
    Natomiast na starym zabytku którego juz nie używam loguję się za każdym razem bez żadnego problemu :) niestety grać na tym się nie da jedyne co mogę to wejśc na stronę gry i na to forum .

5. misiekspzoo

misiekspzoo Okazjonalny autor

Za błąd z logowaniem przedłużyć dni pirackiej bandery o 24h ino raz.

6. -Kasiczek-

-Kasiczek- Czeladnik forum

poprostu ... robi BP ludzi w ... ewenty dla wybranych ... ja mam teraz np premke kupowac jak cos sie dzieje to zalogowac sie nie idzie

Proszę mi tu nie wykropkowywać wulgaryzmów.

Kultura/ton wypowiedzi - nawet podczas burzliwych dyskusji lub kiedy się zdenerwujesz, zachowaj proszę uprzejmy ton wypowiedzi. Szanuj innych forumowiczów. Na naszym forum nie tolerujemy braku kultury.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 października 2014
  7. Coffee_Toffi

Coffee_Toffi Forumowy żółtodziób

Za te wszystkie błędy nerwy, niech dadzą każdemu po skrzyni sławy, dni pirackiej bandery przedłużyć o 48 godzin i będzie OK.
    A tak na marginesie, więcej płacić im xxx, to będzie jeszcze więcej błędów. Jak będzie mało kasy, to wtedy będzie wszystko chodziło jak w zegarku.Tylko BP i ich strony kuleją inne działają normalnie.
    Zresztą wszędzie trafiają się potknięcia, ale BP jest mistrzem robienia z grających xxx.
    I nie ma się co dziwić kiedy ktoś kupuje premki wydaje kasę, a tu zonk, nie ma, a BP gdyby mogło bezpośrednio do wszystkich mówić, to nasuwa się tylko jeden tekst 'Wszyscy gracze pocałujcie nas w cytrynę!' - 'dawajcie więcej kasy i mocniej całujcie nas w tą cytrynę ! '.
    Nigdy się nie ogarną, dopóki będzie im płynęła kasa.
    Zniewaga pracowników firmy.
    Na naszym forum nie tolerujemy braku kultury.

BAN 31 pkt.
    MOD_Demoniczny

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 października 2014
  8. -BleckShark-

-BleckShark- Forumowy żółtodziób

Ban jest,ale i prawda oczywista napisana została.

9. dynia432

dynia432 Naśladowca mistrzów

człowieku przelicz sobie tak :D jakbyś miał wydać 100 zł powiedzmy na Pakiet wolności co miesiąc to w przeciągu roku wydasz 1200 zł :D
    a jeśli do tego chcesz mieć zyski w perełkach np. na botach eventowych to dodaj to tego rabat 2x miesiąc=50 zł czyli 6x50 zł = 300 zł :D
    czyli jeśli chciałbyś grać tak żeby coś lepiej z miesiąca na miesiąc bić/ walczyć etc. to musiałbyś wydać około 1500 zł :D
    dodać do tego na rok premkę, i licząc że z kluczy przedłużysz to już idzie 1620 zł :D a nie wierzę że wydasz mniej niż 2000 zł bo zawsze ten sms' w mhhx3 korci, albo puchar bokora chce się mieć :D
    To nie jest gra dla biednych ludzi :D więc następnym razem przeliczcie sobie ile w przeciągu roku wydacie zanim zrobicie przelew nawet na te 100 zł :D

PS. A na grze tak jak było tak jest nadal od ponad 2 lat że boty i skrypty nadal działają :D a jeden z drugim wyda 2000 zł nawet w przeciągu całego roku, a nawet do pięt nie sięgnie tym co nieuczciwie grają :D a błędy były są i będą..... pay to play seafight :D

Alferr lubi to.
  10. śpiochu75

śpiochu75 Forumowy żółtodziób

a mozecie mnie owocować ,oczywiscie za ewent nic nie dostałem bo brak możliwości zalogowania, bonus za logowanie też poszedł a wy jedyne co tu mozecie to prosimy nie obrażać pracowników( mam ich głaskać?) Nic nie zmieni tej opini że pracownik BP nadzorujący poprawno prace gry to Fachowiec ale od XXX a nie komputerów

Proszę bardzo. Brak kultury 51pkt.
    Pozdrawiam MOD_Walker

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 października 2014
  11. PSIA_KRWIA

PSIA_KRWIA Forumowy żółtodziób

Heh co się dzieje z grą ? heh:p to są normalnie wielkie Wielkanocne Pisanki cały czas w wykonaniu BP w stosunku do graczy i niech nikt tu nie pisze o obrazie pracowników bo pracując w ten sposób sami siebie obrażają i brak im kultury informatycznej która kuleje cały czas.
    Inny gracz pisze " Mam premię na zakupy na Placu targowym 5% (zresztą to nie ważne ile, ale bezczelnie ukradziono mu tą jego zniżkę, bo zakup zaliczyło mu w pełnej kwocie bez zniżki ,zresztą ten fakt został przez kolegę wpisany tu na forum z pytaniem dlaczego ? )
    pytam - i KTO KOGO OBRAŻA ??? itd. itp.
    Każdy upomina się o swoje i wszyscy pytają, tylko dlaczego i kiedy będą poprawione , lub zlikwidowane błędy.Miejsca zbraknie na wymianę tych błędów.
    To tak jest uderz w stół, a nożyce się odezwą , heh :p obraza pracowników a do bani z takimi pracownikami i nieudacznikami.
    Tylko na stronach BP dzieją się takie historie. Ten skrót BP można rozwinąć tylko w jeden sposób BANDA PIRATÓW pisząc bardzo delikatnie i żadnej tu obrazy nie ma ! , to tylko same FAKTY nic więcej. Ich praca i oni sami dają o sobie świadectwo braku kultury i sami siebie znieważają tak właśnie pracując heh:eek:

12. -Kasiczek-

Walkel piszesz pozdrawiam itd a reakcji na wypisane tu problemy ? jak zwykle brak.To ja też przesyłam Tobie serdeczne uściski-drzwiami.

13. Przypominam o zachowaniu kultury.

14. -Kasiczek-

Wszystko fajnie poczytałem i co z tego wynikło?dalej jestem w plecy - problem zgłoszony do p[om tech i nie tylko ja jak czytam go miałem-wczesniej potrafili coś dać w ramach przeprosin mają liste kto pisał czy za bardzo ich boli że np perga dostaną ludzie nie z tego aliansu czy jak?

15. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Niestety ale żaden z moderatorów nie jest w stanie naprawić błędów występujących w grze. Możemy tylko zgłosić i czekać.
    A odpowiedz na w/w problem została udzielona w linku zapodanym przez SMOD_Leonardo :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.