Crash...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mr.Damian, 21 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mr.Damian

Mr.Damian Forumowy żółtodziób

Czesc, korzystam z przeglądarki google chrome i mam adobe flasha najnowszego i mam taki problem ze co chwile na mapie wyskakuje mi cale biale pole a na nim wykrzyknik (czyli typowy crash). Pomoze ktos?

2. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

A testowałeś sytuację na innych przeglądarkach ? Też są problemy ?:)

3. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Firefox lepiej działa niż Chrome. Zmień przeglądarkę - to szybsze niż czekanie na znalezienie obejścia uaktualnień Flash Playera dla Chrome.

4. Mr.Damian

Mr.Damian Forumowy żółtodziób

Zaraz sprawdzę na firefoksie :)

5. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Daj sobie spokoj z Chrome, wielu z tym walczylo dlugie godziny, ja rowniez i stwierdzam , ze niewarto firefox powinien dzialac.

6. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Mr.Damian czy twój problem został już rozwiązany?:)

7. ostatnimohikanin

ostatnimohikanin Okazjonalny autor

firefox jest kombajnem który na slabszych maszynach moze powodowac wieksze zuzycie systemu wiec lepszy nie jest. Gra ma mase błędów i niedopasowan do ZADNEJ przegladarki. MOD Ci nie pomoze na forum. Support tez. Jedyną odpowiedzia jaką uzyskalem jest "problem lezy po mojej stronie". taaa... stacjonarny za 3 kola i to za slabe ? najmowsze gry tyle nie wymagają. Wystarczy sie przyznac ze GRA NIE SPELNIA WYMAGAN PRZEGLADARKI i tyle. przeprosic i jeszcze raz przeprosic. przejdzie wam to przez klawiature? macie przeciez tyle do powiedzienia.

8. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

mój komp obecnie jest warty hmmm... nikt go raczej nie chciałby kupić:p
    procek 2.8 P4. 1.2 gb ramu. prędkość neta do 30mb/s. grać się da ale o większych wojenkach to już mogę pomarzyć na tym sprzęcie. gram na firefox, wszystko zaktualizowane.
    na kompie za 3 koła gra powinna śmigać beż żadnego problemu.
    ważne jest to aby wszystko było zaktualizowane i nie tylko przeglądarka i flash ale program antywirusowy itp. no i porządek w systemie, jakiś niepotrzebny program może obciążać łącze internetowe lub system przez co gra może nie działać prawidłowo.
    po takim przeczyszczeniu kompa gra u mnie zaczęła chodzić o niebo lepiej.

9. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Macie jeszcze jakieś pytania do tego tematu?:)

10. Temat nieaktywny, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.