Crystal Queen czy zwykła elita?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika deniol961, 14 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. deniol961

deniol961 Forumowy żółtodziób

Mam 30k pereł i zastanawiam się nad kupnem jednego z tych statków za taką ilość (m.in. Crystal Queen). Czy opłaca się w to inwestować? Może jakiś inny statek w tej kwocie? Obecnie posiadam elitę na 3 poziomie, którą kiedyś wylicytowałem na targowisku i trochę ją rozwinąłem. Może lepiej inwestować w coś innego?

2. Te designy gracze kupują przeważnie dla samego wyglądu niż dla klejnotów.
    Jeśli masz swoją 3 elitę i kupisz coś nowego to zawsze możesz przełożyć do niej klejnoty - wtedy zyskujesz nowy wygląd na morzu a zostają wszelkie bonusy.

MOD_BRUTUS i deniol961 lubią to.
  3. deniol961

deniol961 Forumowy żółtodziób

rozumiem. a jest coś sensownego na co mogę spożytkować te perły? poza kulami?

4. Talenty, kasztele, armaty ... jest wiele możliwości ulepszania statku :)

deniol961 lubi to.
  5. marek28!XXL

marek28!XXL Moguł forum

deniol961 :D 30 k pereł posiadasz i niewiesz jak spozytkowac ? :p w sumie też niewiem , ale jak cos mam napisać to zacznij od armat bo miec perły to mozesz mieć ale też trzeba aby strzelać a moim zdaniem to podstawa w tej grze .. gram tyle lat i do dziś stwierdziłbym , że pierwsze co to armaty .

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedzi i podpowiedzi zostały udzielone. Zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.