Cykliczny restart misji

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika igI*POLAND*, 9 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Twoim zdaniem pomysł cyklicznego restartowania misji jest:

1. Zajedwabisty pomysł, chyba nie zasnę

28,6%
  2. Wyczesany pomysł

7,1%
  3. Jestem za a nawet przeciw

14,3%
  4. Ale o co chodzi jakby?

14,3%
  5. Dziękuję postoję

14,3%
  6. Nie wiem co dzisiaj leci w TV

14,3%
  7. Był, będzie, jest, Tyski GKS!

7,1%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

Codziennie staję przed dylematem - logować się czy nie? A jeżeli tak to po co?
    I może jestem inny ale najczęściej nie znajduję powodu...
    To skłoniło mnie do refleksji co by do tego logowania mogło mnie skłonić i tak sobie wymyśliłem (może naiwnie) że może były bo to misje.
    Podobne pomysły były już wałkowane wielokrotnie tzn pomysły związane z misjami dziennymi ale ja parzę dalej i myślę o cyklicznym restarcie wszystkich misji np.: każdego pierwszego dnia miesiąca restartujemy wszystkie misje ( raz już im się to udało więc to żaden problem). Oczywiście częstotliwość może być inna, może nawet można by z tego zrobić nagrodę za ranking np.: eventowy?
    Pozwoliłem sobie popełnić ankietę, uczestnictwo w niej nie obowiązkowe a wyniki z racji pół poważnych pytań nie wiążące :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.