Czarny rynek armaty voodo

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jabbar123, 18 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jabbar123

jabbar123 Młodszy ekspert

Witam dlaczego nie mogę już na czarnym rynku kupić armat vodo za kryształy? Przed chwila jesCze kupowałem i mogłem a teraz wogole zniknęły i nie ma . Czy jest jakiś limit czy coś?

2. _nagual_

_nagual_ Okazjonalny autor

limit 50 szt

MOD_BRUTUS lubi to.
  3. jabbar123

jabbar123 Młodszy ekspert

To bez sens wogole

4. -Poszǔkiшаny-

-Poszǔkiшаny- Aktywny autor

Owszem ma,tak to mógłbym kupić tysiące i z miejsca mieć 400 voodoo poz.4,nie ma tak łatwo dlatego limit.

MOD_BRUTUS lubi to.
  5. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

:D haha przestan prosze vodo byly dobre kilka lat temu teraz nikomu na nich nie zalezy jedynie ci ktorzy nie laduja kasy chca sobie podniesc salwe o kilka tys ale walczyc moga tylko z botami a nie graczami :rolleyes:

KaT lubi to.
  6. ja latam na voodoo na 4 i nie narzekam haha co prawda niecałe 100 mam bo reszta młoty i dewastatory ale łdanie podnoszą salwe, oczywiście ze szamanem najlepiej

7. -Poszǔkiшаny-

-Poszǔkiшаny- Aktywny autor

Jak nie wydajesz pieniedzy to nie masz wyjscia voodoo najlepsze,po za tym nie istotne czy dobre czy nie limit musilbyc,ja to sie ciesze ze nie ma limitu na klucze i nadzieja ze ich nie zabiora to bedzie co zbierac.

8. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Odpowiedź udzielona temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.