Blad Czarny rynek

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wanak, 19 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wanak

wanak Okazjonalny autor

Nie mogę zakupić 50 funtuwek mimo iż mam prawie 17kk złota. Wyświetla się komunikat o braku środków, lub błąd 0;0. Dodatkowo cała informacja na temat tej pozycji chowa się za ramkę. Tak jest zresztą we wszystkich oknach handlu na ostatnich pozycjach. Nie pomaga przejście na format pełnoekranowy.

2. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Na czarnym rynku nie można kupić 50 funtówek , jedynie można je ulepszyć za złoto

3. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

ja tam nie widze opcji ulepszenia za zloto pokazuje sie ze potrzebne krysztaly

4. MOD_Bushido

Jeśli masz 50funtówke , to dopiero będziesz mógł ulepszyć ją za złoto
    na wyższy poziom

5. wanak

wanak Okazjonalny autor

Już rozkminiłem. Błąd jest w opisie. Nie powinno być napisane "kup" tylko "ulepsz".

6. MOD_Bushido

Sformułowanie "Kup" jest dobre , jeśli chcemy kupić 50funtówke poziom 1 , to musimy zapłacić za nią jedną 50funtówką i 10000złota :)
    Twoje rozumowanie z "ulepsz" też jest dobre , bo to polega na tym samym :p

SMOD_*Angua* lubi to.
  7. wanak

wanak Okazjonalny autor

Niestety nie ma takiej opcji. Nie da się kupić nic w tym bloku czarnego rynku. Tu można tylko ulepszyć.

8. MOD_Bushido

Przecież wytłumaczyłem na górze :p
    Jednak da się kupić ^^

9. I jak tam sprawa wyglada? udalo sie zakupic?

10. Temat wyjaśniony. Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.