czas gry

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Jackaljacka1, 31 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jackaljacka1

Jackaljacka1 Naśladowca mistrzów

31.07.2019 13:47:32
    Otrzymałeś 16796 x złoto.
    30.07.2019 20:09:27
    Otrzymałeś 2066 x Amunicja z jadem krakena.
    Brak +10% to problem ogólny dzisiaj czy jednostkowy?

2. ρσмρєlιυѕz

ρσмρєlιυѕz Naśladowca mistrzów

korekta działa na "-" , w przypadku, gdy grasz na koncie dłużej niż (ok.) 8 h...

3. Jackaljacka1

wczoraj grałem 6 godzin skończyłem o 20:09 a dzisiaj od 13:47 więc korekta +10% powinna być zgadza się?

4. ρσмρєlιυѕz

ρσмρєlιυѕz Naśladowca mistrzów

korekta działa tylko na niekorzyść gracza... ta +10 % pojawiała się chwilę po zalogowaniu... może to było dla graczy mniej aktywnych wcześniej ? nie wiem... nie licz na bonusy z racji tego, że po prostu grasz... jest event na którym można fajnie zarobić..;) powodzenia!

5. SCM_Mruczuś

SCM_Mruczuś Guest

A nie zalogowałeś się przypadkiem wcześniej nawet na chwilę na mapę ? +10 działa przez pierwszą godzine, jeśli zalogowaleś się wczesniej chociaż po bonus, to czas wystartowal i po wylogowaniu się nie zatrzymuje tylko leci.

*GTL_Eviana* lubi to.
  6. Jackaljacka1

W nocy spałem bo miałem do pracy na 3:30 w pracy nie mam kompa wiec na pewno nie logowałem się

7. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Jeśli się nie mylę, to korekta +10% odświeża się po 24h (i trwa 1h), pod warunkiem, iż nie jest ona na minusie, wtedy ten czas się wydłuża, aż ten minus nie spadnie. Więcej informacji o korekcie znajdziesz tutaj <klik>.

8. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedź udzielona, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.