Czat gry

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mario583b., 17 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mario583b.

mario583b. Czeladnik forum

Obecnie CM dał mi przerwę na czat ale nie o tym mowa. Tylko u mnie jest tak,że jak przesunę suwak na czacie do połowy to nic nie drgnie a jak kawałek dalej to przewija,że nawet 1 literki nie wyłapie? Czy tak jest już u wszystkich ? Długo nie grałem i się nie orientuję :( Ijeszcze jedno. do jakiego bractwa można dołączyć prócz xxl i cbs żeby banów nie dostawać ?

Ostatnie edytowanie: 17 sierpnia 2017
  2. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Jeżeli czat się nie przewija można odświeżyć mapkę morza, wtedy powinien działać prawidłowo. Jeżeli magiczny przycisk F5 nie zadziała, można wylogować się z gry i zalogować ponownie, a jeśli i to nie pomoże, to trzeba wyczyścić ciasteczka i pamięć flash.
    Nie rozumiem ostatniego pytania, ponieważ bractwo nie ma wpływu na to czy otrzymujesz blokadę, czy nie. Wszytko zależy od Twoich wypowiedzi na czacie.

3. mario583b.

Jakbym pisał na czacie to co ten z bractwa xxl np to bana na 500 lat bym chyba miał,a tamten nic. Im tylko piszą "proszę o spokój" a ja ban z miejsca. Co do czatu odświeżałem grę i nadal tak samo :( Jak coś napisałem nie mogłem zobaczyć,a tak samo przewinąć np 5 wiad . wstecz bo albo wcale nie ruszało albo przewinęło wszystkie i tak nic nie przeczytałem :(

4. SCM_Spacja

Więc spróbuj czyszczenia tak jak napisałam wyżej. A jeśli chodzi o bana, to jeżeli nie znasz jego powodu napisz w wątku odwołań, otrzymasz tam informację za co >klik<.

5. mario583b.

Na tym profilu jakie dostałem od kogoś bo przestał grać to dobrze było,a na moim właśnie nie :( Teraz nie wiem bo na urlopie czatu jestem,a bana dostałem bo się wkurzyłem i prawie przeklnąłem za czat. Jak mi odblokują to jeszcze raz sprawdzę :) Gdzie sprawdzić ile PE potrzeba do następnego lvl ? Kiedyś miałem na drugim 20/27 to i nie było potrzebne takie info :D Iczy da się sprawdzić bo ilość tzn posiadaną ilość i poziomy znam

Ostatnie edytowanie: 18 sierpnia 2017
  6. SCM_Spacja

Nie ma już lvl elit, są ligi. Designy, w zależności od tego w której lidze się znajdujesz można zakupić w hali ligowej.
    Więcej na temat systemu przeczytasz >tutaj<. Ogólną ilość PE sprawdzisz w kajuta - mój profil, natomiast ilość w sezonie sprawdzasz na górze mapy morza - liga. Sprawdzając swoją lokatę w sezonie musisz wziąć pod uwagę "wszystkie serwery" (rozwinąć strzałką i na samej górze).

7. ajsber

ajsber Młodszy ekspert

Czekaj ..... nie, jeszcze chwila ...... jeszcze minuta .... nie .... jednak nie ..... nie, jednak w to nie uwierzyłem, przykro mi :D:D:D
    I nie chodzi tu o te konkretnie bractwa. Przykładów jest dużo ale .... wiemy jak jest, a ten kto się tego wypiera jest hipokrytą.

Miłego dnia życzę.

8. SCM_Spacja

Dowody na stronniczość któregokolwiek CM proszę przesłać do PT. Forum nie jest odpowiednim miejscem na tego typu wpisy. Również życzę miłego wieczoru.

9. mario583b.

No właśnie ja chciałem się dowiedzieć co zrobić. Mam PE 14 a jak dalej przejść ? Kiedyś miałem poziom 27 elitarny ale teraz za grom nie rozumiem co i jak :(Powiedzcie mi tylko w jaki sposób wbić kolejny poziom elitarny. Pergi odpadają, Liga do bani to jak

Ostatnie edytowanie: 18 sierpnia 2017
  10. john009

john009 Koneser forum

a co zrobić, żeby wogóle czat na mapie sie włączył. ikonka zmienia kolor a ramka z catem sie nie pojawia.

11. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Wejdź w opcje i wystartuj konfigurator, a następnie zrestartuj okno czatu. Powinno się pojawić na środku ekranu.

12. SCM_Spacja

Napisałam Ci wyżej, iż nie ma już poziomów elitarnych, są ligi. Dawne elitki kupujesz w hali ligowej za 10 złota w zależności od tego, w której lidze się znajdujesz. Jeśli masz już designy 1-10, które można kupić w lidze meduzy, to musisz awansować do konika morskiego, aby kupić 11-20. W lidze Barrakudy kupisz 21-27, a w Manty - design Manta. Nie do końca wiem, czy o to chodziło :)

13. ajsber

ajsber Młodszy ekspert

A Ty zaraz PT i PT. Rozbawiło mnie to zdanie i sobie coś napisałem, a tu zaraz ten sztywniacki ton, " jak dowody to do PT :p ... ". Nawet jakbym miał stuprocentowe dowody i bym wysłał do PT i zdarzyłoby się, że kogoś by wyrzucili, to co z tego bym miał?. Nic. Fajniej jest widzieć, nawet jeśli komuś przytrafiła się stronniczość, jak później bije się w pierś i od tej pory jest sprawiedliwy dla wszystkich, bez znaczenia kim by nie był. To jest moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać.

Miłego grania. A jak nie to napisz do PT :D :p

14. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Odpowiedź została udzielona, gracz został poinstruowany. Temat zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.