czat - skargi na obrażanie kogoś na czacie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ☆Cιємησ•Złσty☆, 28 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tak jak w temacie gdzie jest jakis temat w którym pisze się skargi na graczy, którzy obrażają na czacie ?

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Kącik użytkownika > Uwagi na temat gry > odwoływania od blokad czatu, tutaj możesz założyć własny temacik i w nim pisac skargi.

3. Dziekuje ;)

4. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Ewentualnie możesz też napisać taką skargę do supportu.

5. ๖ۣۜLØRD_VADE®

๖ۣۜLØRD_VADE® Forumowy żółtodziób

Witam chcial bym sie zapytac o bana którego dostałem przed chwila jakim prawem go dostalem jak nikogo nie obrazałem gracze z 2 aliansu nie dostali owoca wiec za co ja dostalem jak oni mnie w sumie obrazali
    Zostałeś zbanowany 02-01-2015 o 22:20:25 na 14 dzień(dni). Możesz się znów zalogować 16-01-2015 o 22:20:25. tu dokladna data i godzina prosze o sciagniecie owoca lub o dokladne wjasnienie tej sprawy

6. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Nie ten dział, zapraszam tutaj: https://board-pl.seafight.com/forums/odwolania-od-blokad-czatu.772/

7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Jest od tego odpowiedni dział. Temat - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.