Czat

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorka, 14 lipca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorka

dorka Okazjonalny autor

Wie ktoś z cm lub ba czemu nie mam czatu ciasteczka wyczyszczone i dalej nic nawed logowanie nie pomaga??? co się dzieje znów z tą grą ???

2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

https://board-pl.seafight.com/threads/aktualizacja-czatu-14-07-2014.41107/#post-263166
    Ahoj Piraci!

W dniu dzisiejszym zaktualizowaliśmy system czatu w grze. Jeżeli macie problemy z wyświetlaniem okna czatu to należy wyczyścić dane przeglądarki.

Jeżeli błąd dalej będzie się pojawiał zróbcie zrzut ekranu wraz z komunikatem o błędzie i prześlijcie do pomocy technicznej.

Wasza Ekipa Seafight.

3. ๖ۣۜKiciaツ

๖ۣۜKiciaツ Zaawansowany

o tym to my wiemy, napisz coś co pomoże , ja sama również nie mam czatu i żadne czyszczenie nei pomaga

4. Cierpliwość pomoże. :) Prócz czyszczenia przeglądarki nie ma innego technicznego wyjścia. Trzeba czekać.

5. ๖ۣۜKiciaツ

๖ۣۜKiciaツ Zaawansowany

ja juz za dużo cierpliwości nie mam , chyba za szybko z urlopu wróciłam ;p
    oddajta mi czata :d

6. Nie drzwiami to oknem. :D;)

7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Czat jest jeszcze aktualizowany. Cierpliwość to podstawa, mi osobiście czat działa bez problemu, pozdrawiam.

8. dorka

dorka Okazjonalny autor

to czemu mi nie działa i nic kompletnie nie pomaga zgłoście to bo już naprawde grać sie odechciewa ta gra to jedna wielka USTERKA!!!

9. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

10. ๖ۣۜKiciaツ

๖ۣۜKiciaツ Zaawansowany

normalnie koniec świata oddali mi czata :D

11. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Wszystkim już dobrze działa czat?

12. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Czat został zaktualizowany - działa prawidłowo. Temat - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.