Czy SF jest grywalny?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 50fifty, 17 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 50fifty

50fifty Okazjonalny autor

Witam. Od dłuuuuuższego czasu zastanawiam się czy SF jest jeszcze grywalny. Jak wygląda aktualna sytuacja na mapach? Czy można jeszcze fajnie pograć w tę grę? Czy w ogóle jeszcze ktoś w nią gra? W żadnej grze nie bawiłem się tak, jak w tej, chętnie bym tu wrócił, ale czy jest do czego? Z miłą chęcią posłucham opinii osób aktualnie grających. Ja skończyłem z SF w 2012, trochę się pewnie pozmieniało. Pozdrawiam. :)

I oczywiście nie mówię tu o zaczynaniu od kajaczka. :)

Ostatnie edytowanie: 17 lipca 2016
  2. Jak masz czas i chęci to polecam wrócić :D Ładnie konto można na eventach rozwinąć ;)

3. ~Horus~

~Horus~ Forumowy żółtodziób

W jednym sie z Toba zgodze mianowicie do 2012 gralo sie naprawde fajnie i warto bylo poswiecic czas na taka rozrywke, ale pozniej zaczely sie dziwne aktualizacje typu zmiana map bonusowych, nowe rodzaje armat , uszlachetnienia i to co w tym najgorsze zeby byc na topie muszisz inwestowac kase. Oczywiscie sporo graczy sie do tego nieprzyzna ale niedam sie oszukac gram w SF juz od 8 lat i widze co sie dzieje. Wracajac do Twojego pytania czy warto wrocic powiem Ci ze ja nienarzekam mialem przerwe w grze chyba rok i wrocilem 2 lata temu do gry zaczalem od nowa i dobrze sie bawie. Staram sie zdobywac wszystkie elitarne przedmioty jak i perly z mapy morza, stawiam sobie jakis cel do niego daze i pewnie dlatego jeszcze w to gram. Przyznaje ze wylozylem na to kase ale wszystko z glowa, premka oczywiscie, majtek poz 5 i pare innych ze tak powiem podstawowych akcesorii. Tak to wyglada z mojej strony ja bawie sie dobrze. Pozdrawiam

4. Zapraszamy jak najbardziej do "powrotu"..warto sprobowac na nowo swoich sil..odswiezyc kontakty bo moze ktos z Twoich "starych znajomych" gra jeszcze (na pewno tak:) ) .. gra fakt faktem bardzo swego czasu poszla do przodu i z poczatku rozwiajnie, powrot moze wydawac sie nieoplacalny ale mysle ze warto chocby dla dobrej zabawy na chwile powrocic:)

5. 50fifty

50fifty Okazjonalny autor

A jak wygląda sytuacja na mapach? Jest jeszcze coś takiego jak kanał wojenny? Jakieś wspólne wypady aliansu? Jak wygląda sytuacja na TSach? Jakby nie patrzeć to też jest ważny aspekt.

Wszedłem niedawno z ciekawości na stronę główną, dużo się pozmieniało, kociołka do teraz nie znalazłem, gildii też nie mogę rozpracować... :D

Przeglądałem aleję sław i jest dużo znanych nicków, czyli albo uzależnienie albo ta gra nie jest jeszcze aż tak tragiczna. :)

6. Teraz kociol jest w bezpiecznym porcie ( przeskoczysz na niego przy lewej bandzie na 7.4/17.1 i prawej 5.1/12.2) ..ogolnie kociol jest bardzo oplacalny szczegolnie przy zaczynaniu od nowa warto tam wrzucac perly:)

7. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Kanał wojenny to raczej nieodłączna część tej gry, jedynie styl prowadzenia wojen jest inny niż ten znany Ci z 2012 roku ;) Jeśli chodzi o sytuację na TS czy wypady aliansu, myślę że warto by było popytać chociażby tutaj, bądź na czacie gry :)

W takim razie zajrzyj w ten wątek ;)

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to śmiało :)

8. Brak aktywności w temacie.

zamkniety_new.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.