Czy warto wracać po 2 latach.

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika ☆EMΣЯGΣПCY☆, 16 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ☆EMΣЯGΣПCY☆

☆EMΣЯGΣПCY☆ Koneser forum

Jak w temacie czekam na wasze opinie czy warto czy nie warto wracać do gry. Za i przeciw.

2. Sq303fortheplayer

Sq303fortheplayer Forumowy żółtodziób

No siemanko!
    Pływałem zaraz po narodzinach gry.
    Zastanawiam się czy warto byłoby spróbować a tak naprawdę poszukać kogoś z dawnej ekipy Gloria Victis, Władcy Much późniejszego Piraci Mrocznych Wód.
    Chciałbym też podjąć współpracę jako CM albo Moderator.

co do za i przeciw... sam nie wiem - Już tyle było tych nowości że teraz to strach pomyśleć jak się gra - Czy to gra umiejętności jak dawniej czy gra zależąca od naķładu PLN-ów.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 lutego 2017
  3. ☆EMΣЯGΣПCY☆

To mnie martwi że może mnie czekać niezły wkład kasy. Kiedyś dało sie z mapy nieźle pereł wyciągać nie wiem jak teraz.

4. Sq303fortheplayer

Sq303fortheplayer Forumowy żółtodziób

No my jak wchodziliśmy na mapę to liczyły się głównie armaty a 7 lvl elity oznaczał faktyczne doświadczenie w grze a 9-10 to już była elita.

5. ☆EMΣЯGΣПCY☆

I stare mapy dawały dużo pereł , teraz chyba sie tylko kasa liczy.

:) Dobra kto mnie przygarnie

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 lutego 2017
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.