Dajcie łańcuchy do kupienia !!!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika złotko$, 29 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. złotko$

złotko$ Okazjonalny autor

Szkoda że nie daliście w jakimś pakiecie łańcuchów do kupienia może jest szansa że dacie przed końcem nagrody korsarza :)

2. DoMaN

DoMaN Czeladnik forum

Ciekawi mnie czy jest to błąd czy nie ? moze miało byc to ze skraca czas harpunow a nie salwy prosze o jakies wyjasnienie

3. złotko$

trochę wtopa dla tych co nie mają różnica jest ogromna mimo tego że mam 530 armat to nie mam szans z kim kto ma przeładowanie 1.99 sekund

4. złotko$

Druga sprawa tyle jest pakietów w żadnym nie ma łańcuchów, ogólnie je dajecie raz na ruski rok

5. GUATEMAL

GUATEMAL Okazjonalny autor

a od kiedy łańcuchy skracają salwę chodzi chyba o harpuny czyż nie tak

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Tak zostały skonstruowane pakiety i nie od nas zależy co w nich będzie aktualnie.

7. złotko$

Wiem że to nie wasza wina.
    Zaczynam im jechać w wiadomościach do supportu dostaną ich z 20 to może się ogarną.
    6 miesięcy brania pakietów jeden za drugim każdych rozbudowań nadmiar łańcuchów 7 :)

8. crossx1

crossx1 Mieszkaniec forum

Jestem za, do przekazania wyżej żeby dali zaś... co z tego,że były 3 dni temu

9. Niewinny*Vinetou{38}

Niewinny*Vinetou{38} Młodszy ekspert

już od dawna było wiadomo że łańcuch 5b będzie do przeładowania armat widać kto czyta forum a kto teraz płacze są gracze którzy czekali od roku na te łańcuchy więc zbierali teraz musicie wy cierpliwie czekać a jeszcze dla waszej wiadomości nie dawno były pakiety z łańcuchami haha

10. jankos

jankos Aktywny autor

to podeślij linka z tą informacją ?

11. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

Ahoj Piraci!

Zaczynając od czwartku, 21 listopada godz. 12:00 (czasu lokalnego serwera), mamy kolejną sprzedaż rozbudowań statków która potrwa do wtorku, 26 listopada godz. 12:00 (czasu lokalnego serwera).
    W sekcji płatności będą dostępne po dwa pakiety każdego typu sprzedawanych rozbudowań (razem 12 pakietów). W tym czasie jest również możliwość uszlachetnienia rozbudowań na posterunku handlowym.

Wasza ekipa Seafight!

były przed czarnym

12. jankos

jankos Aktywny autor

Dzięki.
    Tą informację to ja czytałem chodzi mi o info że łańcuchy jakieś 5b mają skracać czas załadunku armat. ?

13. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Tak, i są dostępne do zrobienia w nagrodzie korsarza

14. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

damusia Ty juz sie nie odzywaj bo widze usilnie chcesz wrocic na stanowisko a glupoty piszesz ze sie nie dobrze robi. nie ma zandego info ktoro mowi wyraznie ze lancuchy beda salwe do armat skracac . i zaden z ba ani glt nie potrwierdzil tego bo tez nie wiedza do konca czy to nie jest blad . wiec prosze zamilcz juz

15. ★彡₭ƟĴƟ©Í₭ミ★

★彡₭ƟĴƟ©Í₭ミ★ Młodszy ekspert

Zgadza się info już dawno temu było że 5b będą do prędkości salwy dlatego porobiło się od wczoraj poand 20szt. Pozdrawiam płaczki teraz

16. ★彡₭ƟĴƟ©Í₭ミ★

★彡₭ƟĴƟ©Í₭ミ★ Młodszy ekspert

Słuchaj częściej szmugla na ts

17. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Za to Ty usilnie chcesz już wiedzieć, napisałam wcześniej na czacie abyś naskrobał do Pomocy technicznej i czekał cierpliwie. Przez weekend nikt info jakiego oczekujesz Ci nie poda.
    Poczytaj jeszcze opis łańcucha 5a i 5b ewidentnie widać że jeden dotyczy typowo harpunów a drugi skraca czas ładowania, która zaskoczy przeciwnika :D. No może napiszesz że ten przeciwnik to potworek :D:D:D

18. crossx1

A ja proponuję aby zmniejszyć ilość potrzebnych łańcuchów do ulepszenia jak np. żebra 3 do 2. Oby posłuchali ^^

19. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

Szanowny(a) Graczu,
    na chwilę obecną nie posiadamy informacji czy jest to błędem. Jeżeli tylko ją otrzymamy, to gracze zostaną poinformowani na forum. takze na chwila obecna pomoc techniczna tez nie wie co to jest. wiec prosze nie pisac bzdur ze bylo od dawna wiadomo ze tak bedzie

20. crossx1

Od czasu jak na bete to dali tak było i jest jakby to był błąd by dawno raczej naprawili ... PT też jest tyle warta że hoho
    Poza tym wprowadzili łańcuchy i dziwnym trafem zmniejszyli czas ładowania do 1.5 sekundy maks, więc jakby nie było to zamiarem to by nie robili takich aktualizacji
    PS. Opis który Danusia tu wkleiła i który jest na placu mówi sam za siebie

ڜFØĈŽКΛھ lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.