Blad Dane karty płatniczej

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *HMS^VICTORY*, 17 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

Zgłaszam błąd brak możliwości usunięcia danych karty w dziale płatności proszę to jak najszybciej naprawić

2. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Jeżeli możesz, zgłoś się do pomocy technicznej. Podeślij skrin tego co się dzieje.

3. *HMS^VICTORY*

no po prostu nie ma tej ikonki USUŃ dane karty. tyle - muszę robić skrina napisałem do pomocy ze się nie da usunąć. sprawdź proszę sam sobaczysz :)

4. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Jeżeli nie masz ikonki "Usuń swoje osobiste dane płatności i anuluj bieżące pakiety" to znaczy, że już zostały usunięte dane z karty, sprawdziłam u siebie. Gdy coś kupisz to ta ikonka pojawi się na nowo. Sprawdź jeszcze, czy w statusach masz "aktywny/wypowiedziany". Jeśli tak, to powinno być wszystko w porządku, a jak u Ciebie jest inaczej napisz do PT.

5. *HMS^VICTORY*

Jest inaczej ponieważ jak wybieram płatność kartą nie muszę wpisywać danych bo są już zapisane tzn jest dodana karta płatnicza i dane a jak chce to usunąć nie ma ikonki usuń dane . prościej nie potrafie tego opisać

No właśnie dziś kupiłem wpisałem dane karty i chciałem usunąć i nie ma ikonki usuń dane osobiste.....

zaznaczam ze zawsze tak robię kupuje a potem usuwam dane ... kwestia bezpieczeństwa mojego...

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 czerwca 2016
  6. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

W takim razie opisz dokładnie i wraz ze screenem wyślij do PT o co byłeś proszony przez BA_Tefnut. :)

7. Czy cos jeszcze w tym temacie?

8. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Gracz odesłany do PT, brak aktywności w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.