Sugestie Dawne skórki

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Ulyses, 6 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ulyses

Ulyses Młodszy ekspert

Mam Pomysł żeby dali stare skórki na Eve np.(Nerus, Synite, kartogas itd.) Taki mały pomysł bo większości ludzi nie ma tych skórek z góry pozdrawiam.

SMOD_*Angua* lubi to.
  2. Kilka starych skórek już się pojawiło i myślę, że na tym nie koniec. :)

MAJTEK™ lubi to.
  3. Ulyses

Ulyses Młodszy ekspert

Możliwe ale mały nerus jest fajny :):)

4. KpinA

KpinA Młodszy ekspert

Nerusek śliczności <3 mam nadzieję, że będzie jakaś możliwość jeszcze zdobycia tego designu ;]

wrednygoryl lubi to.
  5. Ulyses

Ulyses Młodszy ekspert

Aguśśś <3 Ta skórka trudna do namierzenia i dla tego :)

6. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Każda skórka, elita ma takie samo pole namierzenia :rolleyes: :cool: Tak się tylko wydaje że jest trudniej :D

7. Ulyses

Ulyses Młodszy ekspert

Ale jak się schowaz za większym statkiem to jest mało widoczny ;)

8. KpinA

KpinA Młodszy ekspert

Kiedyś chyba się różniły i nerwusek miał tylko jedno pole, a zwykłe elitki cztery ułożone na krzyż. Ale pomijając "namierzalność" jest mały i faktyczne łatwo się schować taką łupinką ;)

Ulyses lubi to.
  9. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

No mogliby dać faktycznie, oraz event z ghostami kilimatu itp. a nie dział płatności :)

10. kuba_17_2002

kuba_17_2002 Czeladnik forum

Mogli by robić eventy takie jak kiedyś np: event dyniowy były błyski dynie bardzo opłacalne i za tamtych czasów densingi były lepsze np ghosty klimatu i inne

11. delek

delek Naśladowca mistrzów

ja bym chciał skórke vuura :)

SMOD_Mróz lubi to.
  12. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

dopóki nowości aż tyle nie dali to nerusek ojć miał przewagę mały dawał przewagę:)

13. Masła

Masła Czeladnik forum

delek a ja MAGMORA :p malutki jest :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.