De-Buff

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika .kosek.™±™, 4 stycznia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .kosek.™±™

.kosek.™±™ Młodszy ekspert

Witam, takie szybkie pytanko jakie wartości ma Buff negatywny dla bociarzy?

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

-75% punktów bitwy
    -90% obrażenia armat
    -100% unikanie szkod
    -90% bonus amunicji elitarnej
    -75% pe
    -75% pd
    -90% hp
    -90% obrażenia zadawane graczom
    -95% predkosc
    -90% pv

3. .kosek.™±™

.kosek.™±™ Młodszy ekspert

super, wreszcie się biorą za to :)

driver7171٩K lubi to.
  4. kolobolo2000

kolobolo2000 Młodszy ekspert

Super haha ja nigdy nie maiłem bota konto od początku 100% moje a o 14:00 dostałem de bufa no fajnie co to za losowe dawanie de bufa i gdzie się mogę odwołać?

5. BA_PP187

Do pomocy technicznej kieruj odwolania.

6. Szefito

Szefito Forumowy żółtodziób

chopie ja to latam już chyba 10 godzine na boniarce i nic a nic, perły same się nabiajajo, skrzynki same się podnoszo, czilernia, utopia.

moze system sie pomylił i zamiast mi to dał tobie kare

ps proszę pomoc techniczną o odpisanie mi korekty -50% bo statek pływa wolno przez co mniej skrzyn zbiore

pozdrawiam

z fartem mordka

7. Axiv

Axiv Zaawansowany

Chwalenie się tutaj to bardzo dobry pomysł :confused: swoją drogą to na ile nakładany jest ten de-buff?

8. kolobolo2000

Na 14 dni dostałem :) . Trzeba chyba grać botem bo granie normalnie jest nieopłacalne i łatwiej dostać de buffa grając uczciwie niż gdybm grał z botem.

-rodrigez35- lubi to.
  9. Axiv

Axiv Zaawansowany

Oj, to trochę lepsiejszy niż ten wcześniejszy :D

10. superelita

superelita Czeladnik forum

ALE JAJCA, dajcie se de-buffy na pakiety żeby tyle nie kosztowały XDD. Bedzie grało w to 10 osób to wtedy nie będziecie musieli de-bufów dawać, bo nie będzie komu AHAHAHAH

11. boniarka312

boniarka312 Forumowy żółtodziób

BA czy to kontrolowane zamykanie/wygaszanie gry? o_O

12. BA_PP187

Gra przetrwa jeszcze ce długie lata :) a jak ktoś nie potrafi grać bez bota to tam są drzwi :p

13. kolobolo2000

Przetrwa może i tak ale wegetacja to nie życie a dawanie losowym osobą de bufy licząc na to że trafi na prawdziwego bociarz to nie jest rozwiązanie . Napisałem odwołanie sprawdzimy wynik jak nie uda się usunąc de bufa to trzeba będzie się pożegnać na jakiś okres i tylko sprawdzać czy zostało coś naprawione.

14. KUSICIELKA

KUSICIELKA Forumowy żółtodziób

Raczej wyganiacie też graczy którzy nie używają botów :(

15. wadaaa.74

wadaaa.74 Okazjonalny autor

Świetna robota jestem zadowolony z takiej decyzji Bp:) będąc graczem top 10 mam ranking eventowy 200 coś gram średnio 3 h dziennie czasami dłużej. Boniary ogarnęły sea. A to musi się skończyć:) a poza tym jak to jest możliwe wrzucając 32 skrzynie żaby nie wylosowalem najsłabszej nagrody

_vis_ lubi to.
  16. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

04.01.2022 14:08:05
    Mamy cię!: Zakontraktowano do 2022-01-19 07:03:58.

Serwer inter 7
    Tyle tylko ze na grze na serwie mnie nie bylo... Komus sie cos pozajaczkowalo?

04.01.2022 14:08:05
    A tak to wygladalo wczesniej... ponoc kapitan konczy zadanie nawet jak sie nie jest zalogowanym...
    04.01.2022 13:03:26
    Twój kapitan odniósł zwycięstwo! Udało mu się ukończyć dla ciebie mapę Załamujący fale Misja !
    04.01.2022 12:34:03
    Twój kapitan odniósł zwycięstwo! Udało mu się ukończyć dla ciebie mapę Oblężenie !
    04.01.2022 10:55:18
    1xOgień Elma został/a/zostali usunięty/a/usunięci. Powód: Użyty.
    04.01.2022 10:55:10
    Skorzystałeś z przedmiotu Amulet Legby.
    04.01.2022 10:55:10
    1xAmulet Legby został/a/zostali usunięty/a/usunięci. Powód: Użyty.
    04.01.2022 10:55:06
    380xPierniki został/a/zostali usunięty/a/usunięci. Powód: Zapłacono za przedmiot.

Wrecz cudowna odpowiedz na zgloszenie...
    Nie grasz, nie uzywasz a obrywasz...
    Kiedy uzywalem badz uzywam to inna sprawa. Ale to...

Szanowny(a) Graczu,

Używanie bota nie musiało bezpośrednio poprzedzać momentu nadania debuffa.
    Prosze miec na uwadze, ze nastepnym razem kara moze zostac nadana na dluzszy czas

Zgłoszenie zostaje zamknięte.

Ostatnie edytowanie: 4 stycznia 2022
  17. 54xenon45

54xenon45 Czeladnik forum

... tera moge dostać bana

18. ziomekzpoziomek

ziomekzpoziomek Czeladnik forum

Fajne te Wasze skrypty jak na nieużywanych kontach wpadają debufy. PT tylko odpowiada że wszystko działa jak należy. Pozdro 600

19. _vis_

_vis_ Zaawansowany

Sami niewinni, a po mapach latały niewidzialne ludziki na automatach :).
    Jaki ten BP niedobry zabrał zabawki i dał w zamian chorągiewki, no faktycznie to niesprawiedliwe :)
    Moim zdaniem BP potraktował was bardzo łagodnie niewidzialne ludziki na automatach, dał wam szansę na zastanowienie czy warto być oszustem w grze, macie 14 dni odpoczynku, albo jak ktoś uparty pływanie z zawrotną prędkością :).
    Moim zdaniem tak naprawdę BP powinien zabrać wam cały dorobek którego się dorobiliście grając na automacie, wyzerować konta z waluty.

20. superelita

superelita Czeladnik forum

a ja uważam że sam latasz na automacie i teraz siedzisz i szlochasz przed laptopikiem :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.