debuff

Temat na forum 'Uwagi na temat gry (skargi, opinie, pochwały)' rozpoczęty przez użytkownika alkofalko, 4 lipca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

Bo moja jest racja i to swieta racja. A nawet jak jest twoja, to moja racja jest mojsza jak twojsza przez co moja racja jest racja najmojsza...
    I tajny deweloper, i widzimisie "systemu", i omylnie nieomylny skrypt...
    Szanowna zalogo tegoz forum, czy wy naprawde nie widzicie tych absurdow?Wiem ze wy niczego nie mozecie zadzialac, ale moze przekazcie ze te debufy skoro maja byc to niech beda nakladane tym co im sie nalezy a nie wedle czyjegos widzimisie bo pol roku temu ktos uzywal np. autoklikera...

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zasada jest prosta i bardzo znana przestańcie używać botów i po problemie. Wszystkie prośby o weryfikacje zostały przesłane do developera.

3. s_nastar

s_nastar Młodszy ekspert

zasada jest prosta , wystarczy wplynąć na 1 lepszą mapę i widać ile jest wart system debuffowy :D

4. _vis_

_vis_ Aktywny autor

Dobrze by było wyczyścić mapy przed ewentem zimowym, sprzedajcie jeszcze trochę pakietów a później debufy automatom i innym oszustom, nawet tym którzy używali wspomagaczy wcześniej z lat poprzednich, będą same korzyści brak lagów, brak oszustów, mniej awarii serwera, itd. A kasa się będzie zgadzać, dodatkowo osoby które grają uczciwie może przekonają się że warto sypnąć trochę grosza bo BP czyści grę z oszustów, trzeba pamiętać że duża część graczy zrezygnowała z jakichkolwiek zakupów właśnie z tego powodu.
    I gra stanie się przyjemniejsza, każdy zbanowany gracz to o jeden krok bliżej do normalności :) Liczymy na Was BP.

igI*POLAND* i Longe®™ lubią to.
  5. alkofalko

alkofalko Okazjonalny autor

Temat do zamknięcia, dawno to było i nie ma nowego wątku.

6. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.