Design bez klejnotów

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wochu, 1 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wochu

Wochu Forumowy żółtodziób

Kupiłem dzisiaj design Pogromcy w dziale płatności za 195 i nie ma w nim zainstalowanych żadnych klejnotów.

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Jeśli zakupiłeś design pierwszy raz proszę zgłoś się do pomocy technicznej, ponieważ na forum nie jesteśmy w stanie nic z tym zrobić.
    Jeśli kupiłeś po raz kolejny to niestety, ale design ten nie będzie posiadał żadnych klejnotów. Zgodnie z tym ogłoszeniem wyłącznie pierwszy zakupiony design będzie miał zainstalowane klejnoty.

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  3. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

mam to samo, brak zainstalowanych przedmiotów na designie który kosztuje 195zł! To skandal jest!

4. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Według najnowszych Patch Day - Notes musisz poczekać do poniedziałku kiedy skrypt dopisze Ci klejnoty do tego designu.

BA_Tefnut lubi to.
  5. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

Zakupione skórki za dusze również nie posiadają klejnotów zgłaszam błąd wiec przekażcie wyżej pozdrawaim

6. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Wg ogłoszenia klejnoty na designach zakupionych na czarnym rynku pojawiają się z około 10 minutowym opóźnieniem. Jeśli się nie pojawią to proponuję napisać do PT.

7. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

ok pojawiły się.

SCM_Spacja lubi to.
  8. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

ale klejnoty w Pogromcy Żółwi mimo że miały się pojawić w poniedziałkowym nowym skrypcie nie dopisało. Czy ten skrypt będzie dzisiaj?

9. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

"Skrypt dopisujący kamienie z designu Turtle Crusher został już uruchomiony. Tak więc wszyscy gracze, którzy kupili Turtle Crusher gdy błąd był aktywny, powinni mieć klejnoty już teraz."

Nadal nie mam dopisanych kamieni więc "powinni" trzeba zamienić na "wciąż nie mają". Ludzie zróbcie coś z tymi błędami bo gracze zaczną odchodzić z tej gry!

10. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Sprawdź, czy klejnotów nie masz w inwentarzu, ponieważ nie były one dopisywane na design tylko osobno i jeśli nie, to zgłoś się do PT.

11. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

Niestety w inwentarzu też nie mam :( Napiszę jeszcze raz reklamację :(

nadal nie dopisano klejnotów pomimo wielokrotnych reklamacji :(

*/
    Post pod postem. Proszę używaj opcji edytuj.
    MOD_Widmo

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 września 2016
  12. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Skrypt dopisujący kamienie, nie zadziałał właściwie, proszę uzbroić się w cierpliwość ;)

13. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

wiem, ale ile można jeszcze czekać? Wysłałem pomocy technicznej screena z widokiem inwentarza i statków na którym wyraźnie nie ma nadal klejnotów. Odpisali mi to samo żeby czekać i że poprawią ale codziennie wchodzę i nadal jak klejnotów nie było tak nie ma , to samo z tą premką ze skrzynki, kupa czasu minęła i nadal nie ma premki, a żaglomistrz którego miałem nie pokrył się z premką co zapewniłoby mi ochronę żagli. Lipa z taką synchronizacją :(

14. skirek[XXL]

skirek[XXL] Czeladnik forum

Ja mam ten sam problem. Od poniedziałku piszę z PT i nic. Jakieś screeny kazali wysyłać itp. Cierpliwość mi się kończy.

15. Wochu

Wochu Forumowy żółtodziób

Nadal nie otrzymałem klejnotów do designu... 195 zł w błoto.

16. Prosze pisac do PT tutaj nic z tym nie zrobimy

17. Friko14marek.p

Friko14marek.p Czeladnik forum

ja tez kamieni nie dostałem nadal ile mozna czekać

18. .KontoBezNicku.

.KontoBezNicku. Młodszy ekspert

haha 195 zł za statek na bogato widzę co nie którzy lecą,za te kasę kup sobie hantle i poćwicz bicepsa i ogul nogi:D:D:D

19. Szalloony

Szalloony Czeladnik forum

Nikt nie otrzymał kamieni, więc wychodzi że ten skrypt nie działa, a informatycy pracują w "pocie czoła"

20. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

w pocie może i tak ale narazie nic z ich wysiłków nie wynika :(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.