Design na czarnym rynku

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiking2012, 24 lipca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiking2012

wiking2012 Czeladnik forum

Tak jak w temacie gdzie są te designy

2. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Wczoraj, zaraz po wprowadzeniu designów Telemachosa i Odyseusza zostały zauważone błędy z nimi związane - designy były pozbawione kamieni szlachetnych więc poszły do naprawy.

3. wiking2012

A można wiedzieć kiedy do nas wrucą

4. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Jak tylko będzie to możliwe.

5. Kielbasinski.[ZBP]

Kielbasinski.[ZBP] Czeladnik forum

Czyli przez to np mój statek kajaczek przez to jest na - z kalipso a ze skórką był bym na + powinna być jakaś rekompensata

6. Johns

Johns Okazjonalny autor

przecież tutaj na pl2 zawsze tak jest hahah opóźnienia takie że śmiechu warte

7. wiking2012

to nie tylko na pl2 bo ja grom na Skandynawii

8. Teodor!!!

Teodor!!! Mieszkaniec forum

na amerykańskim też znikł czyli wszędzie poznikał skórki

9. Cypisek™[TP®]

Cypisek™[TP®] Czeladnik forum

Ja wydałem realne pieniądze by szybciej uzbierać żółte i zielone dusze, żebym mógł skórkę kupić na czarnym rynku.
    BP ponownie zadrwiło z nas wyłączając te stateczki i stawiam 10 do 1, że z awarią nie ma to wiele wspólnego. Ponoć prędkość nie działa w telemachach ale odyseusz'e przecież dobre, dlaczego i one zostały usunięte?

Skrócili czas działania "straconej miłości", żeby więcej kulek szło.
    Nadłubali coś w "telemach'ach" bo po 2-3 strzałach uciekają z kółek zwiększających salwę a z drugiej strony wprowadzić takiego graniczy z cudem z czym jeszcze 3 dni temu nie było problemu.

A skórki po co dać... przecież one zwiększą salwę czyli znowu mniej kulek wystrzelamy, czyli mniej kupimy.
    Coś co było DLA NAS od nowości jest "popsute" ale nowy statek za realne pieniądze do kupienia jest na pstryknięcie palców i nie psuje się !

Myślę, że uczciwością małą by było aby BP płaciło graczom za każdy dzień "zwłoki" w takich sytuacjach... powiedzmy jakieś 100 kryształów + 50.000 pereł.

Ciekawe czemu to co jest za realne pieniądze nie psuje się i działa od "kopa".

10. kasu96

kasu96 Czeladnik forum

Bp pracuje w pocie czoła więc już nie narzekajcie hehehe już jeden dzień to naprawiają ciekawe czy do końca eventu zdążą

11. Cypisek™[TP®]

Cypisek™[TP®] Czeladnik forum

Oczywiście, że na koniec dadzą radę. Wtedy pakiety z kulkami już nie będą się sprzedawać bo po co? Za to potrzebne będą dusze, by kupować na czarnym rynku, który oczywiście bedzie otwarty jeszcze parę dni po evencie. Wtedy na rynku będzie wszystko dostępne bez problemu żeby jak najwięcej dusz wydać, żeby przy okazji sprzedać jak najwięcej pakietów.
    Znowu jestem okradany jak na co dzień żyjąc w Polsce. Na pocieszenie jest to, że tu okradani są równo (chyba) wszyscy grający na świecie w SF
    Miłego dnia wszystkim życzę.

12. Designy są na czarnym rynku, bonusy działają już bez problemu. ;)

Temat uważam za zamknięty.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.