Design polski

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Jokeros, 26 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jokeros

Jokeros Zaawansowany

Wiadomo kiedy bedzie do kupienia??

2. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Nie wiadomo. Musimy czekać na jakieś informacje.

Temat przenoszę do odpowiedniego działu.
    Na przyszłość zwracaj proszę uwagę w jakim dziale zakładasz temat.

3. kemoT

kemoT Książę forum

A jeżeli ankietę wygrały żagle ze skrzydłami husarskimi na masztach to znaczy ze takie wejda do gry na 100% czy istnieje możliwość, żeby BP zamienił je jakimiś małymi flagami, np takimi jakie były w ostatniej propozycji?

4. bobas_japy_

bobas_japy_ Okazjonalny autor

ludzie z tego bp sa chyba ulomni bo nie moga naprawic bledu zwiazanego z mapa morza raz sie wejdzie normalnie a raz cala czarna mapa

5. kemoT

kemoT Książę forum

Ja sie tak na serio pytam, czy jest możliwość żeby BP wprowadził taką małą zmianę w żaglach jak pisałem wcześniej czy wygrały zagle D i nie ma żadnej dyskusji?

Proszę o odpowiedź kogoś z ekipy najlepiej, bo Wy się tam orientujecie najbardziej.

6. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

Wiesz, ja myślę, że BP nie zważa na to jaki będzie ten stateczek. Żagle które wygrały zapewne będą zastosowane ponieważ tak chcieli gracze większością głosów. Ale to tylko moje zdanie i mogę się mylić ale co ci nie pasuje? Żagle D są całkiem fajne :D

MAJTEK™ lubi to.
  7. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

"BP nie zważa na to jaki będzie ten stateczek"
    BP zważa tylko na to że ten stateczek będzie za 116zł :D

8. кσяѕαяz

кσяѕαяz Czeladnik forum

hehe bardzo możliwe :p

9. kemoT

kemoT Książę forum

Nie pasują mi te skrzydła husarskie na czubkach masztów, zdecydowanie lepiej prezentują się one na kadłubie i moim zdaniem tylko tam powinny się znajdować, a te na żaglach to już przerost formy nad treścią, jak mówiła moja pani od polskiego, zamiast nich wystarczyły by jakieś małe flagi.

10. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

a mi te skrzydła wcale nie pasują do statku gdzie by nie były zamontowane bo husaria nie miała nic wspólnego z okrętami pirackimi :) ale jak będzie się to ładnie komponować to może się skuszę na tą skórkę

11. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

No i cisza w temacie.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.