Design

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MINI☆BARÇA☆.PL-, 19 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kupiłem design bitfrost za 116 zł i nie dopisało mi go.

2. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Heh . czyli tak jak zawsze błędy od samego początku :D Zawsze tak było że jak się na początku eventu coś się zrobi to się było bogatym w perły albo się wychodziło na minus tak duży że grać się odechciewa ^^
    A co do designu to pisz to suportu , tu Ci nikt nie pomoże ;)

3. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Zapewne dostaniesz Swoja skorke tylko z opoznieniem. Troche nerwow i stresow i dostaniesz. Nie przyzwyczailes sie jeszcze do tego? :D

4. Co oni jaja sobie robią z ludzi?
    Zapłacić i przedmiotu nie dostać?
    heh pewnie jutro dopiero odpiszą z łaski swojej.

5. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Najwazniejsze, ze kase wyslales :p

6. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

bylo sie postarac na zimowym evencie i mialbys za darmo tyle by cie to kosztowalo co bys swoj czas na gre poswiecil a nie teraz placisz plny i placzesz jakbys nie wiedzial ze bp w balona lubi leciec i zawsze tlumacza sie ze niespodziewany blad sie wkradl czas sie ogarnac ludzie i przestac placic moze wtedy chociaz czesc bledow naprawia

7. Nie grałem podczas eventu na tym koncie. Dopiero od stycznia zacząłem robić drugie konto. I nie miałem skórki z %. A po drugie nie twoja sprawa na co wydaje, jak chcę to kupuję. Ale kupując -wymagam fachowej obsługi.

8. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

9. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

ten problem został już naprawiony. czy nadal nie dopisało ci zakupionej skórki?

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Wszystko zostało dopisane, brak dalszej aktywności w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.