Designy z ligi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Salmanasar, 12 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Salmanasar

Salmanasar Czeladnik forum

Witam.

Czy coś drgnęło w sprawie designów ligowych? Pomoc techniczna milczy, a na mapie morza zauważyłem designy ligowe do kupienia za 1szt złota.
    https://imgur.com/a/SQ2cUyu
    Niestety przy próbie kupna dostaje taki oto komunikat
    https://imgur.com/a/4bza3NX
    Dzięki uprzejmości CM_Apparition udało się ustalić, że problem może wynikać, że na moim koncie poprzednio miałem część lvl elitarnych(tj od 1lvl do 16lvl), które wchodzą w skład tej paczki za lige konika morskiego.

Pozdrawiam

2. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Z mojej obserwacji wynika, że nadal jest błąd z kupnem designów z ligi. Pakiety podzielone są na 3 grupy, tak jak na początku powstał system ligowy, gdzie było ich tylko 3 (meduza, konik morski, barrakuda). W pierwszej lidze można zakupić designy z lvl 1-10, w kolejnej 11-20 + pakiet z pierwszej ligi, a w 3 designy 21-27 + pakiet z pierwszej i drugiej ligi.
    Więc jeśli posiadasz któryś pakiet nie ma możliwości zakupić go ponownie i nie powinien się wyświetlać w sklepie. Wcześniej był błąd po zlikwidowaniu hali ligowej na stronie głównej, bo kilka rzeczy nie przeszło do sklepu na mapie. Teraz już są widoczne, ale jeśli Ty posiadasz designy 1-16 i jesteś w lidze konika morskiego, a po próbie zakupu pojawia Ci się komunikat o braku możliwości zakupienia to obstawiam, że nadal technicy pracują nad danym problemem, bo powinieneś mieć możliwość zakupienia i powinno Ci dopisać brakujące designy z lvl 17-20.
    Jeżeli napisałeś do Pomocy technicznej i wszystko ładnie opisałeś to sądzę, że Twój problem a pewnie nie tylko Ty go masz zostanie przekazany dalej, aby zostało to naprawione. Obecnie polecam duuużą cierpliwość ;) i czekać, czekać aż naprawią.

MOD_BRUTUS lubi to.
  3. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Ahoj! Ile masz wszystkich punktów elitarnych?

4. Salmanasar

Salmanasar Czeladnik forum

Witam. Problem w tym, że mam 125.190.944 PE, zostało to już zgłoszone może za rok sobie przypomną o problemie. Pozdrawiam.

5. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.