Designy z ligi

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Krypton, 29 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krypton

Krypton Czeladnik forum

Witam, może ktoś mi wyjaśnić, bo ani na czacie ani pomoc techniczna tego nie zrobiła do tej pory. Na forum jest jasno napisane, w zakładce ligowej oraz zakładce o designach, że dla ligi konika morskiego są designy od 1-20 a dla barracudy od 1-27. BYłem w lidze konika morskiego do wczoraj, miałem designy od 1-20 - wczoraj awansowałem i po kupieniu za 1 sztuke złota designów z ligi barracudy, otrzymałem tylko nr 22, 23 i 24. Bez 21, 25, 26, 27. Nawet w grze w zakładce z ligą są te designy przy baracudzie narysowane, wiec o co chodzi? Pomoc techniczna pisząca, że jak awansuje do nastepnej to dostane brakujące to jakiś żart, gdzie jest taka oficjalna informacja w grze?

2. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Odnośnie designu 21 napisz do pomocy technicznej, natomiast designy 25, 26, 27 z tego co mi wiadomo otrzymasz awansując do ligi Manty. Jakiś czas temu zostało to zmienione, ale nie ma oficjalnej informacji dlatego też nie jest poprawione w FAQ.

3. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Problem rozwiązany. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.