Designy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CapitanJackHyjek, 31 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CapitanJackHyjek

CapitanJackHyjek Czeladnik forum

Nie wiem czy w dobrym dziale, jak co to proszę o przeniesienie. :)
    Jestem "nowy" i chciałbym popływać na mapach jakąś fajną skórką ( oczywiście nie chce inwestować w to żadnych $$$ ). Obecnie pływam Crystal-Queen'em kupionym za ... 30k pereł. Nie mówie, że jest beznadziejny, ale chciałbym mieć jakiś design, który będzie jakiś wyjątkowy.. - głównie chodzi o to żeby nie był od handlarza. Jak go zdobyć?

2. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Jeśli warunkiem jest, żeby nie był to design kupiony w dziale płatności, to mogą to być tylko te od handlarza lub nagrody za pergaminy, albo poczekaj do jakiegoś kolejnego eventu, bo zwykle są do zdobycia jakieś designy. Uprzedzam jednak, że warto wcześniej trochę rozwinąć konto, gdyż nie na wszystkich eventach początkujący są w stanie te skórki zdobyć.

Przenoszę Twoje pytanie do działu pytań ogólnych i z pewnością gracze też coś Ci doradzą :)

3. andrew25pl1

andrew25pl1 Okazjonalny autor

Tzn ja kupiłem na aukcji okret wojenny i dodałem desing na 1 poziom i nie narzekam bo 105.000 HP + PV to już idealnie wytrzymuje na mapach pvp ale teraz poluje na przemytnika za 200 kryształków i dlatego jedyne co ci mogę doradzić to wylicytuj se na aukcji w nocy najlepiej za 1.000 złota okret wojenny i wykup se desing na 1 poziom z klejnotem a potem wykorzystaj kupony na smoka , majtka itd. bo przydaje się z premmium np. jak masz na 73 dni tak jak ja to majtek też na tyle jest a na mapach pvp warto majtka mieć bo naprawia statek szybciej nawet w ruchu tyle o de mnie ;p

4. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

dasz radę w miesiąc uwalić moja wyspe na 13.2?

5. andrew25pl1

andrew25pl1 Okazjonalny autor

pewnie tak ale ja wybieram wyspy od lepszych graczy ;p

6. Na takie tematy mozecie porozmawiac w swoich prywatnych tematach a nie komus w temacie z zapytaniem wchodzicie .. Pierwsze ostrzeżenie

SMOD_Mróz i SMOD_*Angua* lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.