Desingi w Puchar bokora i eventy

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika {EL_MARIACZI}, 6 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy tez wolisz stare projekty desingu?

1. Tak

25 głos(ów)
    92,6%
  2. Nie

2 głos(ów)
    7,4%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. {EL_MARIACZI}

{EL_MARIACZI} Czeladnik forum

WItam chciałem poinformowac BP ze zanim dadza puchar bokora zaprojektujcie jakis desing starego stylu to samo na nastepny ewent i ogólnie w przyszłości seafight w starym stylu te desingi a nie teraz sa jakies badziewie zmieniacie kolorystyke i myslicie ze jestescie fajni 3/4 graczy zdobywa nowe desingi tylko dla kamieni bo pływac w nich to załosne moja podpowiedz cofnijcie sie do starych wersji jak na ewentach taki i w bokor badz na ewentach dawajcie jeden desing starego projektowania a jeden noewgo. Pozdrawiam

2. KaT

KaT Okazjonalny autor

i jeszcze niech dadza wybór w jaki sposób ma sie poruszac nasz statek bo to nowe prosto liniowe to wstyd :D

3. Wiedźma

Wiedźma Aktywny autor

Też tak kiedyś myślałam ale to tylko przyzwyczajenie. Jak sobie trochę popływałam statkami nowymi to udziwacznieniem wydaje się pływanie tylko w czterech kierunkach. Niemniej to tylko kwestia gustu a ten każdy może mieć inny.
    Sam pomysł był przekazywany Magikom ponieważ pojawiał się on wielokrotnie. Magicy jednak kierują się własnymi celami i prirytetami.

Ks.Natanek lubi to.
  4. {EL_MARIACZI}

{EL_MARIACZI} Czeladnik forum

Chciałas powiedziec ze kieruja sie kasa kasa i tylko kasa bo nic nie robia zeby ta gra miała jeszcze sens tylko ja dobijaja zreszta co tu dobijac jak juz prawie upadła

5. #DEMOLKA#

#DEMOLKA# Czeladnik forum

mnie bardzo nurtuje to ze daja czy z bokora czy z ewentow skorki do wygrania zakupienia owe DESIGN nie plywaporusza sie jak stare elitki tylko w lini pion lub poziomej niefajne to gra traci urok a niekture fajne Designy na wzglat ze plywaja tylko prosto niesa uzywane bo wiekszosc starszych graczy woli stary wyglad i wydaje mi sie ze i ci nowi tez wola te stare

6. ^^SuperPirat^^

^^SuperPirat^^ Forumowy żółtodziób

To moze szanowne BP w koncu cos zacznie robic chociaz w 1/3 dla graczy a nie tylko dla siebie

7. -RafiJestem-

-RafiJestem- Aktywny autor

Co się stało w ogóle z poziomami elit, powinni dodawać nowe lvl elit , możliwe do osiągnięcia poprzez odpowiednią ilość punktów bitwy a nie jak do tej pory pkt elitarne które można na pergach na bocie nabijać, punkty bitwy to najbardziej odpowiedni ranking

8. RexusYo!

RexusYo! Naśladowca mistrzów

Zgadzam się w stu procentach PB to jedyny ranking którego nie da się zrobić na bocie. Wiem mozna ustawic ze bot oddaje i też niby zbiera PB ale nigdy nie nazbiera tyle co zwykły gracz grający uczciwie. Na chwilę obecną to jedyny ranking który odzwierciedla to jak dobrym jestes graczem. PD i PE to nic innego jak granie na bocie i robienie pergów. Pozdrawiam prawdziwych fighterów z top rankingu PB.

9. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

wedlug mnie to ten ranking pb tez jest troszke nie wiarygodny goscie sie podkladaja sa ustawki na mapie i tylko dzieki hitom gracze nabijaja szybko pb wedlug mnie najlepszym rankingiem sa szkody zadawane PVP

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.