DEWASTATORY!!! BŁAD CZY NIEWYPAŁ ??

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika $_DG_$™87, 13 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

Powie mi ktos madry , po co istnieja takie armaty jak dewastatory?? teoretycznie jest to w tej chwili najnowsza, najdrozsza , armata w grze. i tu moje zapytanie do czego jej uzywac.?? bo na zadnej konfiguracji nie widze zeby była lepsza chocby od armat vudu.( nie wspominam o młotkach) w statystykach jest napisane ze daje czeste i wieksze krytyki. ale od czego wieksze?? zwykla aramta vudu poz 2 . ( a takie wiekszosc graczy ma juz w tej grze, bo mozna jej sie dorobic bez inwestycji) jest lepsza od tych dewastatorow. zwykla salwa z dewastatora jest porownywalna z armata vudu. w krytykach praktycznie nie widac roznicy a jesli tak to bardzo niewielka. a czas ładowana jest o niebo wiekszy w tych dewastatorach. wiec czy jest jakis bład z tymi armatami?? czy pozatym ze ładnie wygladaja w skadnicy nic po za tym nie daja.

2. Czort

Czort Młodszy ekspert

Armata ładnie wygląda ale i ładnie kosztuje ,Dewastator dla maniaków pompujących kaske BP:cool:

gluś. i Szczwany..Lis lubią to.
  3. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

o to chodzi ze maniacy nie bardzo maja ja po co kupowac bo nie opłaca jej sie miec kazda inna armata mam na mysli mlot i vudu sa lepsze.

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Przy wysokim prawdopodobieństwie zadania krytycznego ciosu na 10 strzałów wpada 8 krytyków. Przy 379 armatach salwa z potęgi voodoo wynosi około 100k a krytyk 150k. Porównując z aramtami młot przeznaczenia devastatory sa troszeczke gorsze ale duzo lepsze od armat voodoo.

5. *One_of_us*_[PL-]

*One_of_us*_[PL-] Czeladnik forum

mylisz się sam testowałem armaty vooodo i dewastatory i dla mnie o wiele lepsze są dewastatory słuchacie jakiś ludzi co nie mają tych armat i gadają głupoty tyle z mojej strony

6. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Zawsze można sobie porównać jak będzie otwarty serwer http://open-beta.seafight.com

Z tego co pamiętam każdy miał na koncie różne armaty i wtedy można dodatkową opinie wstawić.

7. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

wiadomo że są lepsze od vd a co do mlot vs dewastator to jak ma sie full do krytyków wliczając oko myśliwego i maks kamyki to krytyki są bardzo pokaźne i wchodzą bardzo często

8. scigacz1001

scigacz1001 Forumowy żółtodziób

Nie chce zakładać nowego tematu wiec napisze tu. Wracam po paru latach przerwy mam teraz 155 armat:
    100 admiralskich
    38 60tek lvl 0 i 1 na levelu 5
    reszta 55tki lvl 3 i 50tki
    Talenty 12 - krytyczny cios 4/6 reszta w wiedzę alchemików 6/6

W jakie armaty inwestować i jaka obrać ścieżkę talentów? gram na podwajaczu i zbieram błyski i pergi robię, testował ktoś talenty w legbie + podwajacz? Starac się robić fulla z voodoo, 60tek czy tych innych młotów itp? tyle tego dodali...

9. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Zerknij tu jest podobny temat.

10. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

11. ajsber

ajsber Młodszy ekspert

Właśnie ubiłem wraka i dostałem 50-funtówkę, to jest dopiero niewypał. :D:D:D
    Ta gra jest tak skonstruowana, że możesz wtapiać kasę, pływać 24h/7dni normalnie lub na bocie zbierać armaty i inne rzeczy a i tak zawsze coś wymyślą lepszego. Biznes się kręci. Tak czy inaczej nawet jak będziesz mieć wszystko i będziesz najmocniejszy na serwerze to i tak dwóch, trzech lub czterech słabszych Cię zatopi. Taka gra. Dlatego cieszę się, że stare konto puściłem w diabły bo wtapiania kasy nie było by końca. Teraz dopiero gram dla przyjemności a nie dla musu bo kasa się zmarnuje.

Miłego dnia życzę.

lasik11 lubi to.
  12. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Temat nieaktywny. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.