Blad Dezercja z Areny Śmierci

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zlotnik2, 12 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Witam, walczyłem na arenie, w mojej drużynie było 5-ciu, przeciwnicy wszyscy się wylogowali, więc uznaliśmy po konsultacji z CM, że nie mamy innego wyboru jak się wylogować by opuścić arenę, po wylogowaniu się jak wiadomo jest 15 minutowa kara (za dezercję), odczekałem 15 minut, a odliczanie rozpoczęło się na nowo, po następnych 15 minutach kolejne 15 minut i dzięki temu zaprzepaszczona została moja szansa na dostanie się do top 50 codziennego rankingu, a tzw. Dezerterem jestem nadal i prawdopodobnie nie zdobędę już punktów areny.:(

BA_Tefnut lubi to.
  2. Errew

Errew Hrabia forum

arena w tej postaci jest bezsensu tracisz elitara na koksow te dostaja denka placza i sie wylogowuja zebys nagrody nie zgarnol to pewnie blad bo po ich wylogowaniu druzyna ktora zostala powinna wygrac a nie wygra przez blad bo wrog zkozystal i sie wylogowal a ty w plecy z kulkami a on z tarczami tylko

3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

rozwiazanie jak jedna druzyna opusci arene wygrana walkowerem lub usunac mozliwosc wyjscia z areny kazdy wchodzic bedzie swiadomy..

4. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Dziękuję za zgłoszenie.

*GTL_Eviana* lubi to.
  5. Akcja została zakończona.

zamkniety_new.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.