Dlaczego usuwacie moje posty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Errew, 10 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Errew

Errew Hrabia forum

Witam tak jak w temacie zeby nie bylo ze nie na temat i tym podobne

z regulaminu

2.13. Dane osobowe/kontaktowe

Zakazane jest publikowanie danych osobowych innych osób. Do danych osobowych zaliczamy także wszelkie dane kontaktowe (numery lub loginy do komunikatorów, adresy e-mailowe, itp.). Zabronione jest też podawanie nicku w grze innych graczy oraz członków ekipy.

za takie czy cos dostalem kiedys ochrzan od Mod

aktualnie moje posty sa kasowane czy jest cos w nich co byc nie powinno ? wydaje mi sie ze bardziej powinna byc skasowana informacja dotyczaca ujawnienia gracza ktory byl w ekipie publicznie na forum a nie moje wytkniecie tego bledu

2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Twoje posty nic nie wnoszą do tematu, dlatego są usuwane. Żadnych danych nikt nie podaje. Gracz sam wcześniej stwierdził jaka pełnił funkcje, jak byś czytał uważnie forum to zapewne byś wiedział. Jeżeli uważasz ze zostało cos źle zrobione, zawsze możesz wysłać do suportu swoja uwagę. Forum nie będzie miejscem do prowokacji z Twojej strony. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.