Dni kaszteli

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Disaster2604, 15 marca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Disaster2604

Disaster2604 Okazjonalny autor

Zauwazylem, ze juz sa dostepne znizki dla trofeow oraz kaszteli, a na forum brak informacji, ze dni kaszteli juz sie odbywaja, co to sie podzialo?

2. toj0

toj0 Zaawansowany

Jeżeli chodzi o event itd to lepiej przeglądać eng forum, tutaj mało kto przebywa na tym forum niestety xd

3. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Taka niespodzianka ;p Nikt nie dostał inforamcji ;p Więc i ogłoszenia zabrakło ;p

4. fryderykwielki

fryderykwielki Naśladowca mistrzów

Odnoszę wrażenie, że to forum zamiera. Jak i sama gra. Za 2 dni powinien być event urodzinowy, a tu ani słychu, ani widu. Ani w aktualnościach, ani w FAQ. Coś mi się wydaje, że za pół roku wyłączą platformę. Szkoda mi tylko tych graczy, którzy za ciężką kasę tu grają jeszcze. Ja mam to w sumie w dalekim tyle. Nie płacę i pływam sobie kajaczkiem po mapie. Tu coś zbiję. Tu coś zdobędę. Jak w strzelance dla dzieci. Pozdrawiam wszystkich.

BA_PP187 lubi to.
  5. toj0

toj0 Zaawansowany

Masz info w wieściach i był temat o urodzinach, po co więcej się rozpisywać, wszystkiego dowiesz się gdy wystartuje event ;)

6. BA_PP187

Co ma być to będzie ;p nic nie jest wieczne :)

7. michbo15

michbo15 Hrabia forum

nawet jakby było ogłoszenie to na naszym forum albo z 10 godzinnym opóźnienem by było albo wcale, np. była aktualizacja wczoraj gdzie zmniejszyli skórki i zmienili wygląd talentów żeby były bardziej czytelne. Dzisiaj mamy 20:00 i na PL forum żadnego info :D to prędzej czlowiek sie dowie o zmianach na angielskim forum albo Discordzie. To już można zrobić forum tak jak z DSO albo DO gdzie jest aby Polska sekcja bo i tak nasze forum już dawno umarło

BA_PP187 lubi to.
  8. Disaster2604

Co wazniejsze we wczorajszej aktualizacji naprawili w koncu odswiezanie sie waluty w grze :D

EDIT: A moze przypadkiem samo wrocilo do normy. ;) wcale by mnie to nie zdziwilo

9. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Te pakiety sigma też będą jak event sie rozpocznie??

10. BA_PP187

Brak info. Zerknij na eng forum albo discorda ;p

11. Disaster2604

Pakiety juz sa w sklepie gry.

Te bonusy na 15% wiecej armat i predkosc, mam nadzieje, ze sa tylko czasowe a nie stale.

12. BA_PP187

Bonusy są ważne tylko do końca eventu.

Disaster2604 lubi to.
  13. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Wyprzedaż trwa do 17 marca do godziny 23:59 :)

14. AVE_CEZAR86

AVE_CEZAR86 Czeladnik forum

Widzę że jaka administracja takie forum

BA_PP187 lubi to.
  15. toj0

toj0 Zaawansowany

Przecież dalej nie działa o czym piszesz?

16. AVE_CEZAR86

AVE_CEZAR86 Czeladnik forum

Działa po zalogowaniu przez jakiś czas wiec kolega sie pośpieszył. 1 marca naprawili cytuję "Naprawę okna kamratów - nie można było zobaczyć statystyk innego gracza." i to juz jest nie aktualne :)

17. BA_PP187

Problem z odświeżaniem waluty jest wybiórczy i nie dotyczy wszystkich graczy.

18. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Jakby co Adi, do tej dyskusji co jest wyżej że na PL forum z opóźnieniem wyskoczy info albo wcale :D Nic do Was nie mam tylko boli fakt że mamy tylko Ciebie, Beatke i Gosie :v + Marta coś tam wstawi od czasu do czasu :D

19. toj0

toj0 Zaawansowany

A co to zmienia, że nie dotyczy wszystkich graczy. Błąd to błąd i trzeba go naprawić :)

20. BA_PP187

Takie błędy są traktowane marginalnie i się troszkę czeka na naprawę :p