Dni Łupieżców - Amunicja Śrut

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika 007timon, 3 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 007timon

007timon Zaawansowany

Mam taki pomysł, żeby w trakcie eventu dni łupieżców, można było kupić amunicję śrutu.
    Dostęp do niej mają tylko osoby z 94 k pkt bitwy.
    A przecież chodzi w tym evencie właśnie o zdobywanie PB. W jaki sposób ma zdobyć gracz te pkt'y PB na tym evencie jak różnica w salwie jest 1:3, czyli bardzo duża. Ja biję po 40/50 k gracza, a on do mnie ze śrutu 160/180 k to jaki sens ma ten event ?
    Można by tą amunicję wprowadzić nawet za realne pieniądze, albo z limitem za perły czy korony. A tak nie ma jej w ogóle dla graczy poniżej 94 k pkt PB. Albo wprowadźcie ją dla wszystkich, albo niech główną amunicją będzie amunicja łupieżców, a śrut niech nie daje takich obrażeń. Po co dawać w tej chwili pakiety na odmrażaka czy super-vooodu, jak one nic nie dają w tym "pseudo" evencie.

PS. Jeśli ktoś napisze że wypada z kluczy to niech spróbuje pozbierać 4 k z 100 kluczy :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.