dni łupieżców

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika marbles, 3 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marbles

marbles Czeladnik forum

jakiś drogi ten event nie seafightowy taki; wystarczyło by dać amunicję za perły do kupienia; żeby chcociaż z 5 k pereł zarobek na statku był i ktoś strzelał do tego admirała łupieżcy jak pamiętam to rzadki przypadek, że sobie event pływa i nikt do niego nie strzela

2. CM_Ozzy

CM_Ozzy Guest

Po prostu nie ma amatora ;D ,u mnie czasem nie zarobi się perły ,tyle osób bije :D

3. marbles

marbles Czeladnik forum

ja nienawidze jak mi brazylijczycy pomagają bawią sie grą jak piłką ale przyjdzie kiedyś kryska na matyska; ja jestem stworca gram od 2008 roku i kosztują już moich armat na szkody ich wysp; czują już smak moich wysp kontaktowych jak biją wyspe na szabelkach

4. ItakCieZatopie!

ItakCieZatopie! Okazjonalny autor

witam mam fajny pomysł jezeli chodzi o monety yulong skoro sa one bardzo ciezko do zdobycia to moze dali by je do kupienia za pln naprzykład co tydzien w megga heppy co? tak jak jest to z królesko godzina gdzie mozna kupic korony-) to mozna by było kupic monety yulong

5. wrednygoryl

wrednygoryl Mieszkaniec forum

to ja tez mam fajny pomysł skoro wszystko co potrzebne trzeba kupować za pln to niech wprowadzą platnosc za logowanie sie na morze tak z 10 zl za dzien i bedzie lepiej

6. ZbuntowanyAnioł

ZbuntowanyAnioł Czeladnik forum

I jeszcze 0,5zł za każde kliknięcie myszką na mapie, taka opłata za utrzymanie serwerów, prawie jak na autostradzie :D

wrednygoryl lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.