dni pirackiej bandery

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika Cezary.1992, 12 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

pomysl ci sie spodobal ?

1. tak

19,2%
  2. nie

80,8%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

proponuje aby w te dni srut zadawal wieksze dmg i dawal wiecej pb tak jak jest to przy dniach lupiezcy

2. balik

balik Okazjonalny autor

w ogóle może zakaz gry dla początkujących?

3. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

najlepsze rozwiazanie na kazdy event zmieniac mapy pvp na pve zeby kazdy mogl zarobic troche perel a nie ze wszystko kosky na fuul wypasie zgarniaja i wyzywaja sie na slabszych bo do rownego sobie wyskoczyc to juz brak odwagi

Mariu96 lubi to.
  4. Mariu96

Mariu96 Forumowy żółtodziób

I może jeszcze niech wszystkie statki teleportuje na jedną mapę do szybkiego topienia, bo i tak np. dni łupieżców oznaczają przerwę w grze dla sporej części graczy...

Albo przynajmniej możliwość wyboru z pvp na pve na jakiś określony czas dziennie, np. 3h dziennie

5. Grałem przez ostatnie dni na małym koncie i się nie da grać ogólnie nic nie zrobisz na evencie bo latają Full Elity i topią słabszych . Nie ma to sensu w ogóle takie granie szkoda czasu waszego panowie i panie . Zamiast walczyć z lepszymi graczami to lata na słabszych graczy i topi nie da się nic uzbierać na evencie.

Moim zdaniem także powinny być usunięte z gry tak zwane : (Klepsydry ,Drakony 1 i 2 stopnia oraz miny ) . Takie dodatki tylko psują grę walka przeciwko graczom którzy cały czas tego używają nie ma najmniejszego sensu wyskakuje z niewidki i zdejmuje ci 450 tyś hp Drakonami 2 lvl i jeszcze potem napisze Ci na czacie że EZ no ludzie trochę myślenia .
    Ostatnio otrzymałem bana na 14 dni bo napisałem gościowi że jest amebą umysłową i ma poniżej 10 iq bo latał za kajkiem który ma 200 tys hp ledwo i zatopił mnie 10 razy a 2 razy tylko mu pkt oddałem .
    Sam poczułem na skórze jak ta gra za przeproszeniem (*** osoby) i aż odechciewa im się grać.

Taka jest moja opinia nie dziwię się że coraz mniej osób gra .

Proszę o zachowanie kulturalnego tonu wypowiedzi. MOD_Blendsky

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 lipca 2018
    Mariu96, *Filippo* oraz -קaק- lubią to.
  6. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

powiedzcie mi w jaki sposob gracz ma nabic rangi pb. teraz jest kolo mln pkt pb na koncu ja mam zaledwie 104k pb i jak mam to nabic zwyklym elitarem pb idzie juz malo a z kazda ranga wyzej za ludzi dostaje coraz mniej pb tak jak i wy obrywam od wiekszosci graczy ale to przecierz gra piracka i polega na topieniu na robieniu abordarzu

7. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Wystarczy walczyć i samo z czasem się uzbiera a nie liczyć tylko na drapane:p

8. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

pb to nie wszystko pb ci lajby nie rozwinie kasztele sie z same z nikad nie zrobia talenty tez wiec wystarczy pomyslec jestem koks bije sie z rownym sobie moze ten co rozwija lajbe kiedys bedzie lepszy odemnie i tyle bo te wasze chore podejscie ze pb to tylko odrzuca ludzi od gry

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.