Drobna pomoc w rozwoju

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lionheart233, 25 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lionheart233

Lionheart233 Czeladnik forum

Witam ,
    Jestem nowy w grze z tygodniem stazu i idzie coraz lepiej jedyne czego potrzebuje to bractwo , poniewaz ciagle mnie zatapiaja.

A moje pytanie do was w co najlepiej inwestowac punkty talentu i jak je rozlozyc oraz ile daja pkt zycia belki z utwardzanego drewna?
    Kolejne pytanko czy oplaca sie zainwestowac w miejsce na bron i rozbudowe za perly(Full ~ 3 mln perel.) Na ta chwile posiadam maks za zloto oraz design Supremacy , a jedyne co mi brak do szczescia to szaman voodo poz 2.

I czy full armat admiralskich to dobry wybor?
    Oczywiscie kasztele zostawie sobie na koniec w planach do konca tego roku :D

Z gory dziekuje za pomoc.

2. A wiec tak:
    A moje pytanie do was w co najlepiej inwestowac punkty talentu i jak je rozlozyc
    Na początek talenty najlepiej ułożyć w salwę do bota aby mieć większa salwę (ścieżka oguna oraz agwe), tracić mniej kulek i szybciej zarabiać perły chyba ze wolisz zbierać błyskotki to wtedy talenty ze ścieżki Legby. Potem kolejne talenty jeśli już zrobisz więcej to w zasięg albo prędkość (zależy od przyjętej taktyki :) )

ile daja pkt zycia belki z utwardzanego drewna?
    1200 PŻ każda

Kolejne pytanko czy oplaca sie zainwestowac w miejsce na bron i rozbudowe za perly(Full ~ 3 mln perel.)
    Zależy na czym chcesz się skupić - jeśli bicie NPC to tak a jeśli chcesz zbierać błyski to możesz troszkę poczekać lub częściowo rozbudować.

Na ta chwile posiadam maks za zloto oraz design Supremacy
    Warto pomyśleć o jakiejś lepszej skórce np. jeśli dasz radę to zdobyć z jakiegoś eventu + towarzysza.

I czy full armat admiralskich to dobry wybor?
    Tak dla początkującego gracza komplet armat admiralskich to bardzo dobry pomysł ponieważ strzelając z nich zdobywasz kolejne poziomy elitarne które dają coraz większe bonusy.

Oczywiscie kasztele zostawie sobie na koniec w planach do konca tego roku :D
    Na starcie niektóre też warto zrobić np. Rampę dla kul oraz Sektant i Prochownicę.

Jednak jak pisałem wcześniej wszystko zależy od indywidualnej ścieżki jaką obierzesz w grze :)

Lionheart233 i SMOD_*Angua* lubią to.
  3. Lionheart233

Lionheart233 Czeladnik forum

Dzieki za wyczerpujace opisanie wszystkiego :)
    Wszystkie kasztele za 1.000 perel poki co pozwolilem sobie zrobic.

I czytajac forum udalo mi sie trans... cos tam designe(Wszystkie sloty zajete najwyzszymi jakie posiadalem kamieniami).

O ile niebawem bedzie taki event gdzie uda mi sie zdobyc skorke + towarzysza jak dotad nie znalazlem wzmianki o takim lub przeoczylem na forum :D

4. Teraz trwa event :) >>KLIK<< jednak troszkę już późno na zdobycie skórki szczególnie jeśli jesteś początkującym graczem :(

Masz jeszcze jakieś pytania?

5. ZuchwalY

ZuchwalY Czeladnik forum

Witam, i musze powiedziec ze mod jest w bledzie... ze zapozno z tym eventem zaden nowy gracz bez wkladu zlotowek nic nie zrobi z tym eventem nawet jak zacznie od nowa... zamala salva to raz,brak kuli to dwa a ten event to pod koxow jest zrobiony boja nie dalem rady calypso ubic 1 bossa stracilem tylko kule a robilem jak w poradniku... robienie zadan pobocznych ? to jakas kpina by jakiemus smithowi ubic hp jak tylko sie zblize to topka od wroga. to tyle co chce dodac a tak na marginesie zdobac znajomych czyli bratcwo to pierwszy twoj cel

6. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

Rozwój konta jest możliwy tylko jeśli będziesz w bardzo mocnym bractwie lub jeśli wpakujesz w grę kilka tysi PLN inaczej nie masz szans na rozwój .

7. si_fajt

si_fajt Czeladnik forum

SMOD_Mróz lubi to.
  8. Temat myślę że wyjaśniony. Brak dalszych rozmów.
    Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.