drzwiczki nr 17

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KV-1, 27 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

drzwiczki nr 17 mialy byc strasznie otwarte kazdemu graczowi ...
    u mnie jak zwykle tak nie bylo...
    mialem nie otwarte juz 4 drzwiczki ...
    17 byly juz 5
    i nie otrzymalem kawałka czesci .....
    gdy pisze do supportu olewaja
    nie rozumiemy o co panu chodzi albo niech pan sprecyzuje ....
    ja nie wiem co za osoby tam pracuja ale naprawde co tu jest trudnego do zrozumienia ...

2. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Napisz do Pomocy Technicznej jeszcze raz i opisz problem tak jak tutaj, iz ze wzgledu na to, ze nie miales mozliwosci otworzenia kalendarza 17.12 a wczesniej nie otworzyles 3 drzwiczek - nie dostales czesci puzzla. Jestem pewna, ze pomoga Tobie.

3. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Problemy z wydajnością serwerów trwały od 17 do 19 grudnia. Drzwiczki kalendarza świątecznego powinny być otworzone dla wszystkich graczy z dni zarówno 17 jak i 18 grudnia. Taką informację mamy od Community Managera. Niestety, ludzie mają teraz wolne ze względu na czas świąteczny i nie mamy informacji o tym kiedy skrypt miałby być uruchomiony. Zgłoś się do supportu i dokładnie opisz swój problem. Powinieneś otrzymać pomoc.
    Niestety, pomoc zostanie udzielona o ile Twój opis problemu będzie zrozumiały. Ważną sprawą jest konkretne, przejrzyste sformułowanie problemu i konkretne wyrażenie prośby.
    Jeżeli jednak uważasz że pomimo przejrzystego opisu nie zostałeś zrozumiany przez ticket moderatora - proszę, podaj numer ticketa.

MOD_Nathaniel lubi to.
  4. xpermus

xpermus Aktywny autor

czyli zapomiałeś otworzyć drzwiczek nr. 17 i chcesz mimo to otrzymac fragment puzla ?

5. -siwy-

-siwy- Okazjonalny autor

nie wiem czy zapomniał czy co ale ja tez 17 miałem zamknięte ale na szczęście tylko te bo jak przyszedłem z pracy nie dało się już wejść na mapę morza i mi ich nie otworzyli mimo że niby miały być otwarte wszystkim :)

6. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

Ba powiedz mi kiedy włacza "skrypt"
    bo zaraz po evencie bedzie i nie otrzymam kwałaka do skórki ... a oczywiscie Ci z supportu nie odpisuja meeega długiee swieta maja lenie jedne...

7. michbo15

michbo15 Hrabia forum

a masz chociaż 3 pozostałe części??

8. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

9. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Najszybciej problem może być rozwiązany poprzez support.
    Podaj numer ticketa bo może przez dziwny przypadek utkwił gdzieś w niebycie.

10. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

hehe smieszne "utkwil"
    3 razy mi pomagano ....
    Re: [Ticket#2015122437005699] TGC

11. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

OK. Przynajmniej wiadomo że ticket nie jest w niebycie. ;)
    Twoje zgłoszenie czeka na opracowanie przez odpowiednie osoby. Ze względu na czas noworoczno-urlopowy może to jeszcze troszkę potrwać, niemniej pomoc powinieneś otrzymać.

12. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

przed swietami wyslalem wiec miedzy nowym rokiem a swietami sporo czsu jest:p
    i jak spr czy nalezy sie do TGC club ?

13. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Informację o tym czy odpowiedź otrzymujesz jako gracz TGC masz w temacie wiadomości, w temacie otrzymywanej odpowiedzi.

14. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

tydzien heheh tydzien na forum i nic xD
    9 dni od napisania do supportu
    ja nie wiem jak dziala wasza "pomoc " ale ja chce wiedziec czy moge docekac sie 1 czesci czy mam zapier.... i zbierac pierniki dzieki
    ale ja sie pytam jak spr czy naleze do TGC bo zadnych wiadomosci ani wczesniejszych informacji nie otrzymuje a odp moze byc z TGC poniewac pewnie znowu cos u was szwankuje :)

15. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Moderatorzy forum nie rozwiązują problemów które występują na koncie gry. Zajmują się forum.
    Pomoc w problemie który wystąpił na koncie otrzymasz poprzez support. Fakt, czekasz długo ze względu na święta i urlopy ludzi.
    Brakuje ci tylko części puzzla za kalendarz? W tickecie problem opisz dokładnie.

SMOD_*Angua* lubi to.
  16. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

heheh wiem ze ba za forum ale ma jakies kontakty wiec myslalem ze popchnie dalej sprawe ^^

17. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Informacja o Twoim problemie jest przekazana odpowiednim osobom.

18. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

Dziekuję Bardzo.

19. NAVAL

NAVAL Aktywny autor

Witam tez miałem problem z otwarciem drzwiczek brakło mi jednego w kalendarzu kiedy nie mozna było sie zalogowac i musiałem 3500 pierników z uzyc ? tez do suportu mam pisac zeby oddali mi 3500 pierników które wydałem
    Pozdro

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.