drzwiczki nr 17

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KV-1, 27 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Watpie by teraz to cos zmienilo.. kupiles w pewnym stopniu z wlasnego wyboru ( tak wiem .."z jakiego wlasnego skoro nie bylem tego dnia aktywny a nie otworzylo mi ich to jakiw tym moj wybor") tak wiec mala szansa bys odzyskal te 3500 piernikow..ale dla pewnosci mozesz zapytac sie co w takiej sytuacji..

2. NAVAL

NAVAL Aktywny autor

Nie dokonca sie zgodze nie miałem innego wyjscia dlatego uzbierałem 3500 zeby
    ostatniaczesc kupic jak ma sie 3 ułozone to prawie kazdy

tak by zrobił zeby ostatnia miec:)

3. zakrecony

zakrecony Młodszy ekspert

Naval jakim cudem ostatnia czesc kosztowala cie 3500 piernikow?

4. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Wydaje mi się że najskuteczniej byłoby napisać do supportu. To szybsze niż zdobywanie pierników.

5. NAVAL

NAVAL Aktywny autor

napisałem. ostatnia kosztowała 3500 jak zdobyłes to chyba ci sie nie wyswietla

6. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

dziekuje za pomoc otrzymałem swoją czesć bardzo miłe emaile otrzymalem od supportu 4 az ^^ dziekuje Ba za interwencje
    I wszystkim najlepszego w tym nowym roku !

7. Problem rozwiązany. Dodatkowo "zostanie uruchomiony skrypt który dopisze utracone kawałki puzzli i brakujące designy Skaldi!"

zamkniety.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.