Dusze akcji specjalnej

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KoSa, 27 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KoSa

KoSa Zaawansowany

Na co zostaną wymienione przeklęte i promieniujące dusze ? 22h do końca
    eventu i nie ma info ;/

2. Mafiozo321

Mafiozo321 Aktywny autor

wchodzisz na czarny rynek na placu targowym i tam kupujesz designy,skille eventowe(np. przychylność trytona),rakiety;ognisty piorun,ognisty wybuch i inne

3. KoSa

KoSa Zaawansowany

Co ty wgl do mnie piszesz .... Chodzi mi o to na co one zostaną wymienione
    jeśli się ich nie wykorzysta :D

4. Mafiozo321

Mafiozo321 Aktywny autor

kiedyś w zeszłłym roku był taki event i też tam były dusze i zostały mi dusze ale skasowało mi je gdy event się zakończył

5. KoSa

KoSa Zaawansowany

Nie wiesz dokładnie to się nie wypowiadaj :p
    Na ostatnim evencie wymieniali na kryształy ^^

6. Mafiozo321

Mafiozo321 Aktywny autor

niby na kryształy ale jeszecze nie wiadomo na co TUTAJ wymienią więc lepiej korzystać jeszcze z okazji póki można bo czasu cofnąć się nie da

7. KoSa

KoSa Zaawansowany

Jak korzystać .. ja tam trytonów kupywać nie będe ;pp
    Jak nrazie mam 1.5k zielonych i 1k żółtych i czekam zobacze na co zamieniają
    jak do jutra nie dadzą znać na co to kupuje desing a jak np na kryształy
    to wole kryształy bo desing juz mam jeden :))

8. Mafiozo321

Mafiozo321 Aktywny autor

ja mam 10 przeklętych i 9-10 promieniujących,na tyle mnie było stać xDD

9. śrubokręttaty[###]

śrubokręttaty[###] Forumowy żółtodziób

Co stanie się z moimi duszami i kluczami akcji specjalnej, gdy akcja dobiegnie końca?
    Przeklęte i promieniujące dusze zostaną wymienione na przedmioty, z których można korzystać podczas gry. Dalsze informacje na ten temat pojawią się bliżej dnia zakończenia akcji. Wężowe klucze zostaną zamienione na normalne klucze do skrzyń w stosunku 1:1.

Jurto jest dzień zakończenia akcji i nadal nic nie wiadomo, wynika z tego że FAQ dotyczący tej akcji jest nieprecyzyjny a nawet nieprawdziwy. Ja również czekam na jakieś info w tej materii.

10. Bobi.Tcz[WMF]

Bobi.Tcz[WMF] Okazjonalny autor

Jestem tez bardzo ciekaw na co wymienią..Proszę o wypowiedzenie się jakiejś kompetentnej osoby w tej sprawie a nie.. w oficjalnym FAQ jest, ze pod koniec eventu a nie po zakończeniu.. wiec nie róbcie nas na szaro " BEZ MYDŁA "..

11. Mafiozo321

Mafiozo321 Aktywny autor

Mydło to zależy jaki ma kolor ale kryształy mają czerwony więc myślę że coś w sam raz dadzą bo to głupota żeby eliminować dusze i nic nie oddawać w zamian chociaż na MOIM(u mnie ostatni event przed tym urodzinowym to był z haunted marie i tormented jacques) poprzednim evencie były dusze a kiedy sie skonczyl to dostałem kryształki i tu powinno być to samo(mam nadzieję).

12. Bobi.Tcz[WMF]

i co?? nie ma żadnej kompetentnej osoby co by się wypowiedziała na ten temat?? 18 godzin do końca i nic.. 0 wiadomości..

13. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

A kto ma się wypowiedzieć jak nikt nie wie.

14. Mafiozo321

Mafiozo321 Aktywny autor

no a na przykład board admin lub zwykły admin!Kurcze blade ja już nie wytrzymam same błędy a błędami gra spada NA DNO!!!
    Nie chciałbym żeby gra upadła tak nisko,wierz mi.

15. KoSa

KoSa Zaawansowany

To kiedy niby dadzą te info ? Tak zawsze 1-2 dni przed końcem dawali info a teraz 16h do końca i nic.
    A ja jutro do szkoły i po 12 wracam :< !!!!!

16. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Gdyby mieli informacje z góry, pojawiłaby się ona w odpowiednim wątku.

17. Bobi.Tcz[WMF]

no ale faktem jest to,że w oficjalnym info jest,ze informacja pojawi się, a tu nic nie ma... i co??

18. Mafiozo321

Mafiozo321 Aktywny autor

No to czemu go jeszcze nie ma??!?!!?!?!?!
    :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 marca 2014
  19. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Bo może jeszcze sami managerowie gry tego nie wiedzą?

20. Mafiozo321

Mafiozo321 Aktywny autor

nie wiedzą chociaż powinno im się mówić to by doradzili a tak to tylko wkurzać się i wkurzać

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.