Duzo ludzi gra?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika TeamRocky, 26 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TeamRocky

TeamRocky Forumowy żółtodziób

Witam,

Pare lat temu grałem sporo na Anglia 1, i ostatnio odwiedziłem stronę sf żeby sprawdzić co się zmieniło. Pytanie jest następujące, chce wrócić do gry ale nie wiem na jakim serwerze, global Europa czy Polski albo Anglia, chodzi o to żeby ludzi było sporo a nie wymarły serwer :p

Pozdrawiam,
    TeamRocky

2. Hanzo

Hanzo Młodszy ekspert

Ogólnie mało już ludzi gra mi się zdaję w tą grę ... została tylko grupka która wytopiła wszystkich dzięki bugom, skryptom itp a moderatorzy nic o tym nie wiedzieli, nie wiedzą i nie będą wiedzieć i lepiej się nie kłócić z nimi na czacie bo ban ... takie sprawy wysyłasz do suportu a odpowiedź masz od robota ;D

3. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Możesz spróbować swoich sił na nowym serwerze Global Europa 6, który powstał jakiś czas temu :)

4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Jeśli chodzi o serwer Polski to pod kątem aktywności nie jest naprawdę tak źle, sugerowałbym sprawdzić również serwery globalne bo jeśli się nie mylę to one z reguły cieszyły się największą popularnością. Myślę że warto by było po prostu zalogować się na serwery które bierzesz pod uwagę i popytać na czacie, wtedy będziesz miał rzeczywisty obraz sytuacji na danym serwerze ;) Dobrze by było byś zaglądnął w to miejsce ( klik ), mniej więcej rok temu odbyło się globalne łączenie serwerów myślę że ta informacja będzie dość istotna podczas podejmowania decyzji :)

5. Duszek

Duszek Aktywny autor

a jaki nick miałeś na serwerze Angielskim ?? też tam grałem.... Pozdro

PS. Z takich informacji ogólnych:
    serwer angielski- jest teraz połączony a 2 niemieckimi serwerami, niewiele osób, statki zapewne kolejni właściciele, z PL to raczej już tam sporadycznie, <---- nie polecam,
    serwer globalny --- na który byś nie wszedł opanowany, głownie przez graczy z bliskiego wschodu (turcja) lub dużo hiszpanów, na gl 3 dużo słowaków i czechów,
    serwer polski - gra w miarę sporo ludzi, bardzo dużo na eventach, jak to zwykle bywa, kolejny raz 2 duże silne sojusze przeciwko sobie, a reszta nie ma za bardzo nic do powiedzenia, chociaż allians Zły i R&E coś tam jeszcze próbuje organizować, bo mają jeszcze te mocne statki,

a jeśli Cię interesuje serwer amerykański to - wszystkie serwery są w jednym, u nas w dzien spokojnie można grać i licytować, ponieważ jest w tym czasie ludzi, liga jest raczej słaba w porównaniu do europejskiej , ponieważ jest tam oddzielna, jedyny minus to język hiszpański/portugalski lub angielski, w zależności od serwera.

MOD_Widmo lubi to.
  6. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Masz jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości TeamRocky ? :)

7. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Brak dalszych pytań.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.