Dyskusja: Akcja specjalna: Dziewiąte urodziny Seafight!

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Modlishka, 17 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

2. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

Ja zrobiłem 3 magiczne bossy i 1x 80krysi i 2x sakwy

3. clocek

clocek Okazjonalny autor

Super psia mac, pokonujac elitarna mape ladona ( majac salwe 20k wiec naprawde dlugo staralem sie pokonac mape) ladon zmienia strategie wiec stoje w polu gdzie wogole mnie nie pobiera, nagle zauwazam ze pobiera mnie po 20k okolo ( jakbym stal poza polem ochronnym) i okazuje sie ze zatopil mniue tezeusz). Juz nie bede pisal do "zapracowanego" supportu ktore poca czoło 24h, bo wiem ze i tak nic nie dostane nawet straconego HERBU.Jezeli dalej beda takie sytuacje ze czlowiek siedzi by cos ugrac a tu nagle ich Bład mi przeszkadza, po prostu przestane grac i znajde inna gre. Widzac ze ludzie korzystali z lagu czy bledu bo wtedy szybciej pokonywalo sie mape, wiec poprawili to zebysmy mieli trudniej, ale inne bledy oczywiscie na nasz niekorzysc maja GDZIES!

4. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

Teraz wogóle nie da się wejść,wczesniej mapa lagowała sie (po res jakieś 2 h) i byłem dalej w porcie tracąc herby,nie pierwszy i znając życie nie ostatni raz

5. mialem taki lag ale pojawil mi sie alexandro w porcie wiec f5 i byłem na mapie bossa

6. john009

john009 Koneser forum

niestety. podpływam do aseco na mapie ladona, ale kato mnie leje a aseco nic i topa !!! a jak się go uwalnia ??

7. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

strzelasz w kazda z trzech macek które go otaczają :D

8. john009

john009 Koneser forum

stoje przy aleksandro i nie ma żadnych macek !! aleksandro nie pomaga i dno

9. Emp59

Emp59 Okazjonalny autor

yy Aleksandro nie leczy? Aseso znajdź na mapie, on leczy:)

10. john009

john009 Koneser forum

ok. znalazłem go. mogę od razu topnąć keto a później ladona ?

11. Oczywiście że możesz. Było już sporo wpisów na ten temat. Ale w takim razie dostaniesz mniejszą nagrodę.

12. john009

john009 Koneser forum

później cały czas można powtarzać ostatnią misję ( ta z ladonem ) ?

13. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

tak,dopóki nie skończysz misji,jest ich z tym ladonem 3

14. 2015-03-21 09:10:58 Otrzymałeś 1 x Caspio.
    2015-03-21 22:26:01 Otrzymałeś 1 x Mordacia.
    2015-03-24 15:27:35 Otrzymałeś 1 x Geotria.

Event skończony :D

15. mario583b

mario583b Czeladnik forum

Nie zgodzę się z postem kolegi wyżej,że event jest dla fulli. gram ponad 3 tygodnie to wiadomo - słaby.Wystarczy odpowiednie podejście i wszystko idzie ok. Za chwilę skończę ladona drugi raz i herb. Raz mi przerwało przez restart w dzień.

Shokaku lubi to.
  16. Emp59

Emp59 Okazjonalny autor

Dokładnie, ja mam salwe na mapce bonusowej do bota z pustaka 11k i jakoś dałem radę ukończyć magiczną mapke zdobywając dwie pierwsze "skórki", więc skończyć narzekać i zacząć myśleć jak grać żeby wygrać:)

17. clocek

clocek Okazjonalny autor

emp a jaka masz predkosc jesli mozna spytac? jak sie udalo tobie keto zwolnic/utopic?

18. Emp59

Emp59 Okazjonalny autor

prędkość 630 (ztym czymś co się dostaje za ostatnią misję u npc eventowego) a co do zwalniania to warto używać ognistych piorunów oraz wiedzy zwiadowcy (dobrze widzieć jaki ma się zasięg)

19. clocek

clocek Okazjonalny autor

DALES RADY na "wolnym polu" czy bawiles sie z nim na wyspach?

20. ~~hugo1199~~

~~hugo1199~~ Forumowy żółtodziób

Ja padłem przy 650 :)

Wie ktos może jaka jest nagroda za całego Tezeusza? ew. czy opłaca sie bić przy salwie 85-90k

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.