Dyskusja: Akcja specjalna: Dziewiąte urodziny Seafight!

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Modlishka, 17 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

I tak śmiech na sali.

2. ()Dagoth_Ur()

()Dagoth_Ur() Okazjonalny autor

Cypis nie wiem czy wiesz, ale wystarczy że ubijesz Tezeuszowi 200 000 HP i już masz pradawny herb, więc nie rozumiem o co ci chodzi?

3. Errew

Errew Hrabia forum

dokladnie to jest ten tort ze swieczkami^^ nawed kuponu nie dali ani sakwy xD oj niegrzeczni chyba bylismy ;p

4. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

co z tego ze zbije 200k jak zostaje 19,8 mln i nadal se plywa musi calego zatopic zeby dostal nagrode bo malo kto to wali...

5. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Brawo :D
    i nie załamuj Miksera;)
    Mikser dajesz ,może już Twoja kolejka...a zapisałeś się do niej:p

MOD_Demoniczny lubi to.
  6. kemoT

kemoT Książę forum

Jak co zrobiłem? :D Jak przeszedłem mapkę z takim statkiem czy jak skórkę za pierwszym razem wyciągnąłem? :p

**Jeżeli chodzi o pierwsze to najpierw zająłem się Keto, ledwo kilka salw do mnie oddał bo jestem szybszy od niego :D a potem to cierpliwie lałem Ladona: biję, repka, biję, repka, ...
    **Jeżeli chodzi o drugie to nie wiem, i nie chcę nawet wiedzieć. Ważne, że wpadła skórka :D Teraz jeszcze chciałbym dostać tą drugą co ma kamyk do repki :D

A co do eventu to całkiem ciekawy :D, jednak te Tezeusze to przesada. Wpływam na mapkę z full HP i voodoo a na drugim końcu mam już prawie topkę. Poza tym strasznie ciężko te herby zdobyć. Nie chodzi o to, że trzeba ileś tam życia zbić bo te 200k to pikuś, problem jest w tym, żeby ten Tezeusz został utopiony :mad:

7. Ulyses

Ulyses Młodszy ekspert

Mam pytanko jak dostać tą skórkę w jaki sposób pokonać te boty ? proszę o pomoc :)

8. kemoT

kemoT Książę forum

Hah, drugi raz zrobiłem zaczarowaną mapę i jest druga skórka :D
    2015-03-20 17:08:34Otrzymałeś 1 x Mordacia.

9. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Jestescie wszyscy bardzo nie mili :(

10. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

E tam nie złamuj sie nie chcieli Cię chyba urazić :p

11. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Tak tak :D Jeszcze napisz że tez zdobyłeś te skórkę to bede poprostu w niebowzięty :p

12. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Uszka do góry, w końcu wpadnie :) Ta śliczna, funkcjonalna, wartościowa skórka, którą od godziny mam i ja ;)
    Pozdrawiam! ;]

Golmix™ lubi to.
  13. bartek12341

nie no nie mam jej tak jaką tychcesz ale chyba zaraz będę kończył zwykłego bossa w wlecą herby potem zaczarowaną zrobie może trafie :p

14. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Grrr robie ostatni raz! :D

Nie rób mi tego :p

15. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Teraz już pewnie parę serwerów kciuki trzyma, to nie może, po prostu nie może się nie udać :)

16. bartek12341

nie no taka tratwa co ja nią pływam to nawet szans nie mam żeby skóre najmocniejszą dostać :p

17. Listewka77[PL-]

Listewka77[PL-] Aktywny autor

2015-03-20 19:06:24Otrzymałeś 1 x Caspio.
    Za drugim podejściem;-)

18. bartek12341

nie poddawaj się kiedyś Ci się uda :p

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 marca 2015
  19. BIOŁY.MIŚ

BIOŁY.MIŚ Okazjonalny autor

super. 20k Ladona na zaczarowanej, lag i topka. pozdrawiam. Wsadzcie sobie kody a ogarnijcie te serwery, bo sa gorsze niz u Mietka w piwnicy

20. ςzคгภץฬเςђєг[ยק]

ςzคгภץฬเςђєг[ยק] Naśladowca mistrzów

hahah zmien neta

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.