Dyskusja: Akcja specjalna Karnawał Dusz, od 17 do 29 czerwca 2014

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 16 czerwca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stworca

stworca Czeladnik forum

portal Big Point istniej chyba od 2007 no i ja nie wiem, czy najpierw było SF czy portal bo na początku były jak zajrzałem w 2007 4 gry, ale wtedy interesowały mnie tylko gry sportowe więc dołączyłem tutaj dopiero w połowie mniej więcej bo 10 czerwca 2008 r, i nie tu a wDO w SF zacząłem grać po the pimps w lipcu - grudniu 2008 r (nie pamiętam); także się przejmujcie problemami technicznymi bo przez ten czas wiele gier odpadło, wiele splajtowało i wiele wymieniono na inne skoro na portalu jest ich około 30 to po 15 minut dla każdej pół dnia mija,; więc taki portal moloch to nie wiem czy jest korzystny dla gry i jestem za portalem typu 4-6 gier (nie ma już prawdziwej bitwy jackpot, kiedyś miano dodać nowe mapy poszerzyć wydłużyć sf a tu 2-3 lata od pomysłów i nie ma, nawet przez ten portal gracze zamiast pływać przynajmniej do 4-1 - gnieźdzą się na jedynkach nie wiadomo po co i dlaczego)

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Ehh ulubiony komunikat ,,Congestion error"...

3. FreeForFun

FreeForFun Koneser forum

żółte dusze tylko za perfekta w mini grze?

4. Zielony

Zielony Czeladnik forum

No dokładnie jest napisane:
    " Czy zachodzą zmiany odnośnie bonusu za codzienne logowanie?

Jak najbardziej! Podczas trwania akcji specjalnej Karnawał Dusz otrzymasz nowe bonusy za codzienne logowanie. Przedmioty, które otrzymasz dzięki codziennemu logowaniu się podczas akcji specjalnej, różnią się od zwykłych bonusów. Otrzymasz deszcz odłamków, amunicję Konfetti oraz wejściówki.
    Jeśli nie zalogujesz się danego dnia, przedmiot, który otrzymasz, będzie taki, jak byś się logował po raz pierwszy.

Dodatkowo, za każde kolejne logowanie, wzrasta Twój bonusowy efekt podwyższający ilość przeklętych i promieniujących dusz, które możesz zebrać. Konkretnie oznacza to, że pierwszego dnia podczas logowania otrzymasz dodatkowe 2% do wypłaty gotówki akcji specjalnej, następnego dnia 4%, trzeciego dnia 6%, a od czwartego dnia aż 10%!"

A tu tylko straszne lagi, serwery siadaja i nic po za tym

5. Piratos70™

Piratos70™ Czeladnik forum

Jak wejść na mini grę?

6. stworca

stworca Czeladnik forum

event trw jakieś dwa - trzy dni i oby nie został zapamiętany jako taki, że programiści sobie z nim nie poradzili i nie można było się przez dłuższy czas zalogować; poza tym może to wina przeludnienia na mapach i zbyt małej ilości serwerów dla tylu chętnych; każdy chce się zalogować i nie ma miejsca na mapach dla tylu osób

7. *Bogdan*

*Bogdan* Młodszy ekspert

w FAQ jest błąd... Bonus za logowanie zostaje taki jaki jest...

8. ☆Ewelina☆ツ38

☆Ewelina☆ツ38 Zaawansowany

nawet w faq bledy robia gimbusy :D

9. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Moje pytanie brzmi raczej, jak wejsc na mape?
    Od godziny Congestion Error i nic...

Na minigre mozesz wejsc na mapie 1/1 1/2 1/3

10. ☆Ewelina☆ツ38

☆Ewelina☆ツ38 Zaawansowany

napisze ci ja wy zawsze, wyczysc ciasteczka

11. Cндmpιon*

Cндmpιon* Forumowy żółtodziób

Za dużo ludzi a za mało serwera? - głupota
    Kiedyś nie było PL2, Globala 4 i 5, Rosji 2, Niemców 3 bądź 4 - ogółem dużo mniej serwerów a ludzi 2x więcej a gra chodziła płynnie. Wojenki 100 vs 100 i walczyło się kilka godzin, teraz wpływasz 50 vs 50 na mape i serwer pada na kilka godzin.

Od godziny? Pozazdrościć u mnie już 3 leci, najlepsze jest to, że moje konto nie działa a gdy loguję się na konto kolegi śmiga...

12. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Mam to samo inne konto smiga a moje nie :(

13. PoLaCzEK

PoLaCzEK Czeladnik forum

działa wam mapka?

14. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Na PL1 nie da się wejść od około 16:00

15. lolek1989

lolek1989 Okazjonalny autor

Nie dosc ze event nieopacalny to jeszcze na mape sie wbic nie da fajna gra:)

16. gangaba

gangaba Forumowy żółtodziób

i z nowu to samo nie mozna sie zalogowac :) 20 procent i stoi. BP OGARNIJCIE SIE !

17. PoLaCzEK

PoLaCzEK Czeladnik forum

ja pierdziu podsumujmy event to dno i znając życie za ten czas przez który nie możemy grac nic nie dostaniemy niech wyłącza ten event i się nie kompromitują

18. gangaba

gangaba Forumowy żółtodziób

oni go nie wylącza tylko dalej beda "naprawiac" i w zamian pewnie tez nic nie dostaniemy. Tu chodzi przecież o to żeby to gracz dawał a nie oni graczowi masakra

19. wolnośćsłowa

wolnośćsłowa Czeladnik forum

W sumie to troche czekałem na ten event ale ciężko jest cokolwiek ugrac ze słabą elitą rok temu miałem parę promieniujący dusz a teraz to cud żeby zebrać 20 przekletych
    Szkoda czasu!

20. brawo dla bp serwer znowu padl miejmy nadziejeze na dlugo moze wtedy cos z tym zrobia patalachy

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.