Dyskusja: Akcja specjalna Karnawał Dusz, od 17 do 29 czerwca 2014

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 16 czerwca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

No i graty Kolego ;) Fart to fart jednak :)

2. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

Powiedz mi jak :p daj mape moze tez mi sie tam poszczesci :p

3. ThX!PL

ThX!PL Forumowy żółtodziób

Jak zdobyliście tak szybko skóre? :-D ja nie wiem jak te promieniujące zdobyć

4. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

w
    Za magiczne wejściówki i za perfekt wykonanie misji w gierce;)

5. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Żeby zdobyć promieniujące duszyczki musisz wykonać mini-gierke perfekcyjnie. W przypadku zbijania botów w ciągu 3 minut musisz zbić wszystkie 5 fal - bez zaczarowanej wejściówki jest to niemożliwe. Najprościej jest na regatach - mając full prędkość tzn. kasztele + talenty i dodatkowo kryształowy dar, używając dyniowej mocy jesteś w stanie przepłynąć tor przeszkód poniżej 1.40. Natomiast przy wilku i owcy musisz zagonić 10 "owieczek", żeby dostać promieniującą duszyczkę. Istnieje możliwość wykupienie 40 zaczarowanych wejściówek - kosztują 150 zielonych duszyczek. Wtedy gdy masz już te zaczarowane wejściówki wybierasz przy asystencie ostatnią opcję, tylko trzeba uważać po pobiera normalnie zwykłe wejściówki + 1 zaczarowaną za każde wejście. Ułatwienie przy zbijaniu botów polega na tym, że pojawia Ci się taka bojka, która generuje czerwone pole na którym jak staniesz będziesz miał zdecydowanie większą salwę - jednak musisz sobie ją przeciągnąć na środek mapki, wystarczy, że w nią strzelisz a popłynie za w twoim kierunku. Przy regatach na zaczarowanej wejściówce pojawiają się dodatkowe pola, które znacznie przyśpieszają twój statek jeżeli w nie wpłyniesz. A co do wilka i owcy - tam również pojawiają się specjalne pola, które przyśpieszają twój statek dzięki czemu, możesz szybko wrócić do "owieczki" i zagonić ją do zagrody. Powodzenia!
    PS. mnie te gierki po raz kolejny irytują - ktoś tam musiał coś "zjeść" albo coś "zapalić" kiedy to wymyślał ...

6. Niewidzialny

Niewidzialny Czeladnik forum

Kolejny błąd w grze ale bany za to nie polecą :)

7. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

2014-06-20 23:36:34Otrzymałeś 5097 x Kule konfetti
    Nie wiedziałem ze z wrakow leci tyle kul :D

Pozwolisz że poprawię :)
    W grze wilk i owca po wejsciu w zaczarowana wersje gry, po zagonieniu ,,owieczki" pojawia sie pole które NIE zwiększa prędkosci tylko po wpłynięciu w nie zalicza tak jakbys zagonił kolejna ,,owieczke" czyli zaganiasz bota (1) plyniesz do kolka (zalicza jako 2) potem znowu zaganiasz do kolka (3) i znowu pojawia sie kolko w ktore musisz wplynac (4) i tak w kolko az do 10 :)

8. ThX!PL

ThX!PL Forumowy żółtodziób

Dziękuję bardzo :)

9. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

A to jeszcze chyba nie ma bo nie wdziałem... :confused:

Czy to sprawka karnawału że na globalu 5 śmigam normalnie (chociaż z lagami), a na PL1 i PL2 w ogóle nie mogę wejść?

Używaj opcji edytuj proszę.
    MOD_Kali

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 czerwca 2014
  10. Listewka77[PL-]

Listewka77[PL-] Aktywny autor

Wygląda na to że przed chwilą serwer znowu padł;-)

11. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Tak serwer PL1 padł, zgłoszone, czekamy.

12. MORTAL

MORTAL Młodszy ekspert

A czy szanowny BP chociaż troche szanuje klientów? Kiedy będzie chociaż informacja, o zaistniałej sytuacji? Od wtorku codziennie pada serwer i tylko raz o tym info na forum było?

13. złotko$

złotko$ Okazjonalny autor

Mikser już weź się tez nie ośmieszaj wiem , ze serwer nie działa od kilku dni a oni tam nic nie robią tylko zamiast naprawiać to mhh i hh dają smieszni są

14. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Ja się nie ośmieszam, po prostu inforumuję, serwery działają rano do około godziny 17;00 potem jest zong i wszystko pada. Pewnie znowu około godziny 23:00 gra ruszy :p

15. mentos511

mentos511 Czeladnik forum

dalej nie działa?

16. Stachu-500

Stachu-500 Czeladnik forum

17. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

2014-06-22 00:00:29Otrzymałeś 10 x Ticket.

Wiec tickety mozna dostac jeszcze z wrakow.

18. MORTAL

MORTAL Młodszy ekspert

Co się dzieje z rankingiem akcji specjalnej? Bo jak go otwieram to mapa się wiesza i jest pusty więc nie wiem czy warto robić mini gry bo nie wiadomo czy nalicza pkt ;/

19. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Popsuł się :/ Zgłoszone.

2014-06-22 11:06:40Kupiłeś 1 x Seelenfänger-Schiff na czarnym rynku.-1'500 Przeklęte dusze
    -45 Promieniujące dusze

Jeszcze na dodatki i po evencie :p

20. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

Jak można zdobyć żółte dusze ? W mini grach trafiam same zielone a gdzie żółte ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.