Dyskusja: Chłopcy Okrętowi

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Mr.Incredible, 30 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ahoj Piraci,

W Seafight pojawił się nowy członek załogi – chłopiec okrętowy! Chłopcy okrętowi zastąpią najlepszych niewolników i skrócą Wasz czas ładowania o 40%.

Chłopców okrętowych można nająć w knajpie – ale nie tylko: Macie również szansę otrzymania ich od NPC Manamusy. Za każdym razem, za którym uda Wam się znaleźć chłopca okrętowego, zostanie on na następną dobę na pokładzie Waszego statku, aż do maksimum 30 dób. Jeśli już osiągniecie 30 dób, każdy dodatkowy chłopiec okrętowy będzie dopełniał licznik możliwego okresu efektywności swoich usług do pełnych 30 dób.

Dlaczego została wprowadzona ta zmiana? No cóż, starsi niewolnicy zawsze byli przyczyną problemów, a mechanizm ładowania był skomplikowany i przestarzały. Dzięki wprowadzeniu tego nowego systemu udało nam się usunąć błędy i zainstalować w Seafight prostszy i bardziej logiczny system ładowania.

Z gry znikną wszyscy aktualni niewolnicy, a na 14 dni WSZYSCY gracze otrzymają Chłopca okrętowego GRATIS! Ponadto chcemy wprowadzić w grze nowych mistrzów prochu. Cechują się oni takimi samymi cechami jak chłopcy okrętowi i ulepszają Wasz czas ładowania o 20%

Wasza ekipa Seafight

WojchillA i delek lubią to.
  2. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

na ile sie go kupuje w tawernie? 14 dni czy na 1 dzien?

3. Ullisses

Ullisses Czeladnik forum

na mój mały rozumek to ten w tawernie jest na 14 dni, a ten z mojo lub z npc na 1 dzień:p więc kupując nawet za perły wychodzi to samo co 200 niewolników z premką

4. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

chciałem zgłosić bład z salwa!!! dokładnie 5k mniej hp na krytyku ? co to ma być?

5. βandiϯϯo

βandiϯϯo Forumowy żółtodziób

KOLEJNE OSZUSTWO ZE STRONY BP :)

6. kemoT

kemoT Książę forum

Niby tych chłopców dostaliśsmy za darmo, a ja w tawernie mam napisane że stan wynosi 0, dodatkowo wrzuciłem do kotła 2k mojo, nie patrzyłem się czy wypadają czy nie, dlatego mam drugie pytanie: gdzie mogę sprawdzić na ile dni mam tych chłopców pokładowych?

7. kacpereks

kacpereks Młodszy ekspert

w tawernie na piraci na samym dole :)

8. kemoT

kemoT Książę forum

Pisałem, że tam pisze, że ich stan wynosi 0. Ponad to gdy to wprowadzili strzelalem co 3 sekundy ( mam rampe an 6 poz) czyli tak jak z elit niewolnikami a teraz po wylogowaniu strzelam co 4 sekundy, a różnice widać gołym okiem.

9. !Neron!

!Neron! Czeladnik forum

krytyki spadłly zal

10. kacpereks

kacpereks Młodszy ekspert

mam mniejszy krytyk niż miałem dziwne :)

11. -Mєpђistσ-75

-Mєpђistσ-75 Czeladnik forum

Jak zwykle... jaja aż miło.

12. rajjar

rajjar Zaawansowany

Widział ktoś NPC Manamusy. jak mapa ?

13. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

Manamusa to okręt handlowy płynący po przekątnej z jednego rogu do drugiego, występują na mapach 2/x i ty właśnie potrzebne są dodatkowe informacje gdyż boty te o ile się nie mylę mają ograniczenia lvlowe, wszyscy mogą dostać chłopców okrętowych z tych NPC czy nie?

Ciekawe czy to błąd czy niechlujne tłumaczenie bo chłopców okrętowych na 14 dni to ja dostałem ale dopiero jak ich sobie kupiłem ;)

14. delek

delek Naśladowca mistrzów

dobra innowacja przynajmniej bedize mozna kupic sobie ich na 28 dni za 20 tys pereł
    i nie martwic sie kiedy spadna bo bedzie codzzienie1 giną ;P

tawerna piraci masz ich stan 1 cłopiec na 1 dzien ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 września 2014
  15. kemoT

kemoT Książę forum

Ok już łapie, tylko że niestety nie dostałem tych chłopców pokładowych, a każdy miał ich za darmo dostać, no chyba że przez te błędy zapomnieli o tym to niech jakiś mod im przypomni ;)

16. БľдĉќĨπƒзяπÖ™

БľдĉќĨπƒзяπÖ™ Forumowy żółtodziób

A z tymi krytykami to pewnie ten informatyk BP sie przeliczyl :p

17. RogerMcCarthy

RogerMcCarthy Forumowy żółtodziób

Ja miałem 200 elitarnych niewolników teraz nie ma nic!

18. ~~Bida_płynie~~

~~Bida_płynie~~ Forumowy żółtodziób

ja tez nie mam i co teraz?

19. -KAROL-

-KAROL- Aktywny autor

W ogłoszeniu jest że WSZYSCY dostana a nie ze trzeba kupic. Niewolnicy wyparowali.:oops:

20. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Mozna też sprawdzić w menu- statek -załoga ja niewolników stracilem :(a chlopców dostałem gratis :)
    Pytanie tylko ilu ich bedzie mozna dostac z kotła :rolleyes: bo niewolnicy wpadali na tyle czesto ze przy regularnej grze nie trzeba się było martwic o stan :)
    Mam nadzieję ze ten chłopiec to nie bedzie taki rarytas jak poklad mojo ;)

09-09-2014PL i MAJTEK™ lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.