Dyskusja: Chłopcy Okrętowi

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Mr.Incredible, 30 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wojtuś

Wojtuś Okazjonalny autor

haha nie zostały dopisane po wprowadzeniu co ty za kity wciskasz?

2. *PERE-UBU*

*PERE-UBU* Aktywny autor

Żeby grać trzeba było kupić za perły, nic nie dopisali :(

3. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Mi dopisało bez żadnych komplikacji. Jeżeli macie z tym jakiś problem to zgłoście się do supportu a ja sprawdzę czy było to zgłaszane, jeżeli nie było to zgłoszę.

4. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

Haha, dobre sobie - zgłosiłem dzień po wejściu w życie tej aktualizacji - i odp - problem jest znany i aktualnie programiści pracują na rozwiązaniem. Zgłosiłem po raz kolejny wczoraj - i odp - problem i tak dalej. Przez dwa tygodnie prawie nie można błędu naprawić? Tzn "nie mozna" czy "nie chce się" bo to chyba lepiej postawione zagadnienie.

5. Ullisses

Ullisses Czeladnik forum

Rogal ja dostałem lepszy ich stały tekst: Nie jesteśmy w stanie przyznawać pojedynczych odszkodowań.
    Jeśli zapadnie decyzja o przyznaniu rekompensaty, otrzymają ją wszyscy gracze, których dotknął dany problem. Prosimy w tej sprawie śledzić ogłoszenia na forum gry.
    Teraz poczekam aż jakiś MOD wyśle mnie do pomocy technicznej i dalej pogramy w ping ponga gdzie piłeczką będę ja:D

6. Przypominam że publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną na forum jest zabronione.
    Chłopcy okrętowi były dopisywane do każdego konta a ewentualnych problemów tutaj nie rozwiążemy.

7. kemoT

kemoT Książę forum

A może zanim dopisali chłopców do kont to nakupowałeś już ich maksymalną ilość?

8. Ullisses

Ullisses Czeladnik forum

Chciałeś powiedzieć "w ogóle" nie rozwiążemy:D

Fakt kupiłem, ale na 14 dni, więc spokojnie mogli dopisać ale zrobili taki skrypt, że jak ktoś kupił zanim dopisywało do kont to już nie dostał i wynika z tego, że już nie dostanie:)

9. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

Ja też kupiłem na 14 dni bo nie dało sie inaczej grać. A może tylko modom i ich kumplom dopisali ( niechcący taki skrypt informatycy napisali) i dlatego pojedynczych rekompensat nie przyznaja o_O

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tak i jeszcze lot w kosmos dopisali też. Ja też nie dostałem tych darmowych i kupiłem za własne perły.

11. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

te pierwsze zdanie to na miarę MODa rzeczywiście.Bardzo mądre i rzeczowe. Czasami zamiast pomagać, bo chyba widzicie jakie są błędy, robicie cyrk z forum ( jak i pomoc techniczna ale to TM obsługuje). Czasami dobra wola pomoże więcej niż beznadziejny komentarz. Jesteście takimi samymi graczami jak my wiec działajcie w naszym imieniu, pls.

Ostatnie edytowanie: 16 października 2014
    SMOD_Mróz lubi to.
  12. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Brak aktywności w temacie od dawna. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.